További nyári akciók a Tripontnál: FujiFilm pénzvisszatérítés és kedvezmények Profoto vakus szettekre

Ha esetleg Fuji fényképezőgépet és/vagy objektívet szeretnél vásárolni, akkor most pénzt kapsz vissza annak árából! A pénzvisszatérítés a 2015. július 1. – 2015. augusztus 31. között megvásárolt, az akcióban részt vevő termékek esetén érvényesíthető. És íme, az ismertető:

„Vásárolj Fujifilm X-T1, X-E2, X30 típusú fényképezőgépet és igényelj vissza akár 60 000 Ft-ot. Most szerezd be az objektíveket is a cserélhető optikás Fujifilm X szériás fényképezőgépedhez, így akár 150 000 Ft visszafizetést igényelhetsz. A promóció részleteiről és a visszafizetés feltételeiről vásárlás előtt tájékozódj a fujifilm-promo.hu.com oldalon.” – mindenképp látogass el erre az oldalra, ott a további részleteket és fontos tudnivalókat is elolvashatod.

fujifilm_cashback_2015

A Tripont egy nyári akciójának keretein belül most Profoto B2 vakus szett vásárlása esetén három darab fényformálót ad ajándékba. Ha munkád során elengedhetetlen a mobilitás, ha gyakran fotózol kültéri rendezvényeken, akkor ezzel a rendszerrel most duplán jól jársz! Ide tessék kattintani.

HU-B2-Summer-Campaign

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...