A Sony World Photography Awards díjkiosztója Ádándon

Tegnap, azaz július 9-én került sor a Sony World Photography Awards hazai díjkiosztójára, ahol Rab Sándor, a Sony Magyarország kereskedelmi vezetője adta át a „Nyílt szekció Manipulált fotó” kategória első helyezettjének, Tóth Zoltán fotográfusnak a díjat. A fotós tiszteletére rendezett eseményen számos szakújságíró is jelen volt, akik két igazi rally versenyautóban tehették próbára vezetési tudásukat az esőáztatta Ádándi versenypályán. Az izgalmas versengést még megelőzte egy gyors reggeli és egy részletes termékbemutató, ahol Kiss Attila, a Sony fotós szakértője magyarázta el a jelenlévőknek a gyártó új termékeinek szolgáltatásait és funkcióit. Többek közt jelen volt és kipróbálhattuk a Sony DSC-RX 100 Mark IV-et, a DSC-RX10 Mark II-t. A Sony A7R Mark II egyelőre Európa-szerte is hiánycikk, vele majd július végén, augusztus elején találkozhatunk.

_DSC0141

Tocsogott minden a kiadós eső után

_DSC0149

Rab Sándor (jobbra) adja át a jelképes díjat Tóth Zoltánnak

_DSC0153 _DSC0157 _DSC0215 _DSC0318 _DSC0396

Az újságíró kollégák készülődnek a versengésre

_DSC0508

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

 • Laca!
  Egy közel 400.000 forintos fényképezőgéppel, hogyan sikerült ilyen gyatra felvételeket készítened? Nyilván nem Te vagy az oka, hogy a túlértékelt szenzor képességeit nem sikerült kiaknázni, de érdekelne a rövid és diplomatikus véleményed.

  • mlzphoto

   ha a dsc-rx100 mark iv-re gondolsz, az csak 299 990,- Ft, és azért, mert csak kattintgattam (másra nem is lett volna nagyon esély). és kevés volt az ekv. 70 mm-es vége a gyútávnak (pl. a távoli pocsolyás autós képnél digitálisan kellett átméreteznem). és különben sem voltam formában 😀 és de, én voltam az oka, nem a gép.

   • baggio

    Nem voltál formában? Késön feküdtél le? Nem melegitettél be elötte? Kampos volt a fű?pattogott a labda? Az ellenfél nem azt játszotta amit egész héten gyakoroltál a taktikai mágnes táblán. Neked minden lővésed kifelé pattant a kapufáról, az ellenfélnek meg befelé? A biró ellened fújjt? Esett az eső, csúszott a pálya? Elöző este a tészta elrontotta a gyomrod? Tulajdonképpen a fejlödés megkérdőjelezhetetlen.

    • mlzphoto

     jaja, valahogy így 🙂

     • Szerkét

      Nem gond. Csak akkor lenne, ha egy fotós tech-blogot szerkesztenél.

     • mlzphoto

      akkor megnyugodtam 🙂

 • mlzphoto

  annyiért nem sokat fognak eladni