Nesze semmi, fogd meg jól, vagy átgondolt üzleti húzás áll a Nikon bejelentése mögött?

A Nikon ugyanis ma kora reggel azzal fogadott, hogy bejelentették a D4s utódjának, a dSLR vonaluk új zászlóshajójának a fejlesztését: „majd jön a D5!”. A hivatalos bejelentés meglehetősen rövid és szűkszavú, semmiféle konkrétumot nem tartalmaz, csak annyit, hogy a D5 „még nagyobb teljesítményű” lesz. A D5-ön kívül készülőben van a WT-6 vezeték nélküli jeladó és az SB-5000 rendszervaku, ami a gyártó villanóinak új „csúcsfénye” lesz. De nem vagyok információ-irigy, íme, a hivatalos bejelentés szövege:

d5

„Amszterdam, Hollandia, 2015 november 18. A Nikon Corporation örömmel jelenti be, hogy fejlesztés alatt áll az új D5 digitális SLR fényképezőgép, amely a Nikon FX formátumú gépek új generációját fogja képviselni.

Szintén fejlesztés alatt áll az új WT-6 vezeték nélküli jeladó és az SB-5000 vaku, mely a Nikon vaku termékcsaládjának csúcsmodelljei közé fog tartozni.

Az új, még nagyobb teljesítményű fényképezőgép, a továbbfejlesztett tartozékok, és a NIKKOR objektívek már meglévő gazdag kínálatának kombinációjával a Nikon a képi kifejezés új távlatait készül feltárni.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...