Sarki fény Budapest fölött?

Á, dehogy, csupán az Akvis mutatta be a NatureArt alkalmazásának legfrissebb, 8.0-s verzióját, amivel természeti hatásokat varázsolhatunk fényképeinkre. Az effektek közt megtalálható az „Aurora” is, amivel Aurora Borealis-t rajzolhatunk képeinkre. Persze, van még számos más is, mint például az eső, a Nap, a villámlás, felhők, víz, szivárvány, tűz, jég, vagy fagy.

akvisnatureart

Az időjárás hatásainak szimulálására kihegyezett szoftver önálló programként, vagy az Adobe Photoshopba beépülő modulként (plug-in) is letölthető, tíz napig teljes értékű próbaverzióként használható. Az összesen tízféle hatást utánzó algoritmusok sokféle beállítási lehetőséggel rendelkeznek, de természetesen vannak előre beállított profilok. Az Akvis NatureArt 8.0 újdonsága pont a címben is említett Aurora, és számos hibajavítás; a szoftver számos nyersfájl formátumot is támogat, így a fényképezőgépből kipottyanó fájlokkal közvetlenül is dolgozhatunk, nem kell a RAW fájlokat először más formátumba konvertálni.

_1020823a

Az Akvis NatureArt 8.0 OS X és Windows platformokra 32 és 64-bites változatban egyaránt elérhető. Aki meg szeretné vásárolni, annak 68 eurót kell fizetnie az önálló változatért, illetve 99 eurót az önálló kiadásért és a beépülő modulért. Mint említettem, a programo 10 napig ingyenesen tesztelhető, korlátozás nincs a funkcionalitásában, és vízjelet sem rak az elkészített fotókra.

_1020823b

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...