És a következő Canon dSLR a..

..nem tudom melyik lesz. És szerintem az illetékeseken kívül sem tudja senki. Azaz, a Canon EOS 5D Mark IV-nek egyelőre se híre se hamva, vagy csak nagyon jól titokban tudják tartani, mint a Nikon tette azt a D500-zal, amire – szerintem – senki sem számított. A Canontól, ugye, a hetekben érkezett az EOS 1Dx Mark II, az EOS 80D, s ezekről azért mindig felkerült némi infómorzsa a világhálóra. A várva-várt (miért is?) EOS 5D Mk IV-ről eddig viszont csak találgatások találhatóak a neten. Igazából nincs is miért kapkodnia a gyártónak, hiszen az 5D Mark III a mai napig jól teszi a dolgát, akinek nagy felbontás kell, annak ott az 5Ds és az 5Ds R – a 4K-ra és a sportfotóra meg az 1Dx Mk II. Szóval az 5D Mk IV-nek jelenleg nem látni sok értelmét.

Szerinted a Canon EOS 5D Marki IV..
5dmk4sm

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

  • “A várva-várt (miért is?) …” “Szóval az 5D Mk IV-nek jelenleg nem látni sok értelmét….” Nem-e? :-)) A mai nikon-sony szenzorok mellett sajnos ez az egyébként szinte tökéletes gép bizony erősen le van maradva, igenis nagyon várjuk, fejlődik-e az öddé sorozat lelke is, és mennyit. Nagy csodát nem várok, mert az 1DII sem ugrott akkorát, bár amíg nincs valós képi teszt, addig csak találgatunk.

    • mlzphoto

      igen, mondjuk a dinamika lehet ok, bár ahol kell, megoldom 2-8 expóval a megfelelő átfogást (ez nyilván csak statikus helyzetben/témával oldható meg)