Ennek az okostelefonnak éjjellátó kamerája van!

Megjelent a Lumigon T3, ami a paramétereit tekintve csak egy lenne a sok közül, ám a dán gyártó telefonja mégis kitűnik a tömegből: állítólag világlesőként csakis az ő termékükben van olyan kamera, amivel éjjel is lehet fényképezni. A Lumigon T3-ban összesen három fényképezőgép lapul: egy hátsó, 13 MP-es, egy elülső, 5 MP-es, és a már említett éjjellátó egység, ami 4 MP-es felbontásra képes.

lumigon1

Az éjjellátó kameramodul egy kettős, infravörös fényt kibocsátó lámpát (infravetőt) használ képalkotáskor, így tökéletes sötétségben is vehetünk fel álló- vagy mozgóképeket az okostelefonnal. A hátsó, 13 MP-es kamera kéttónusú vakuval, fázisérzékeléses AF rendszerrel rendelkezik, és akár 120 kép/mp-es lassított felvételek készítésére is alkalmas. A Lumigon T3 – korunk divathullámát meglovagolva – 4K felbontású videók rögzítésére is használható. Az 1100 eurós készülék lelke egy 2,2 GHz-es, 8-magos, 64-bites CPU, aminek a működését 3 GM RAM-mal támogatták meg. Az Android 6.0 operációs rendszer a 128 GB-os belső tárhelyen foglal helyet.

lumigon2

Érdekes, hogy az egyébként igen erős hardverhez egy viszonylag szerény paraméterekkel rendelkező kijelző társul: a 4,8”-os, Super AMOLED technológiájú egérmozi 1280 x 720 pixel felbontású. A telefon rozsdamentes acél borítást kapott, az érintőképernyőt pedig Gorilla Glass üveg védi. Bővebb információval a gyártó szolgál.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...