Beastgrip Pro – „a bestia markában”

Érdekes és ígéretes fejlesztéshez kérnek pénzt az eredeti Beastgrip fejlesztői: jöhet a Pro változat? Vadym Chalenko 2013-ban majdnem 40 000 dollárt szedett össze a közösségi kalapozó oldalakon, amiből létrehozta a Beastgrip keretrendszert okostelefonokhoz. Most, két évvel később, ennek a javított, továbbfejlesztett változatát szeretné megvalósítani az illető. A Beastgrip Pro egy olyan keret, aminek segítségével okostelefonunkat állványra szerelhetjük, amire objektívet, előtétlencsét erősíthetünk, amire külső mikrofont, világítást csavarhatunk. Ráadásul tetszőleges méretű okostelefonra ráhúzható az eszköz, amit az eredeti kiadásra érkezett visszajelzések alapján rajzolt meg Chalenko.

bg1

Nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a Beastgrip Pro az összes iOS, Android és Windows okostelefonnal kompatibilis, ugyanis a kereten számos szorító csipesz található. A Beastgrip Pro a modularitás és a flexibilitás névjegyében született: sima állványmenetként, de akár profi kamera-keretrendszerként is használható, bevethető.

bg2

bg3

A fejlesztő azonban nem hagyja magára leendő vásárlóit magával a kerettel, hanem többféle közgyűrűt is kínál, amiket tükörreflexes fényképezőgépekhez gyártott objektívekre lehet csavarni, hogy így a Beastgrip Prora lehessen rátekerni. Chalenko projektjét a kickstarter.com oldalon népszerűsíti; célja az 50 000 dollár begyűjtése, hogy be is indulhasson a sorozatgyártás. Valószínűleg van rá igény, ha már az első napon „lazán” összejött ez a célösszeg. Ja, igen: a Beastgrip Pro idén augusztustól lesz elérhető, alapára 70 dollárra rúg. Videó a képek alatt!

bg4

bg5

bg6 bg7

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...