Már itthon is kapható a Vanguard VEO állvány- és táskasorozata

Akik gyakran utaznak, bizonyára tisztában vannak vele, hogy minden egyes, magunkkal cipelt gramm számít. Tegye fel a kezét, aki még soha nem járt úgy, hogy megkötések, szabályozások miatt kompromisszumot kellett kötnie, mit visz magával egy külföldi útra fotós felszereléséből. A Vanguard VEO termékskálájával szeretne most nekünk segíteni, hiszen ezeket az állványokat és táskákat kifejezetten az utazó életmódot élő fotósoknak találták ki. A VEO termékek nem csak könnyebbek, mint hasonló „hagyományos” társaik, hanem kompaktabbak, kisebb helyre bepasszírozhatóak, ami például egy repülőgépes út során egyáltalán nem elhanyagolható tényező.

veo1

Persze, a méret és a tömeg nem minden: ha útra kelünk, az sem mindegy, mennyire strapabíró, mennyire megbízható a drága fotós cumót magába foglaló táska, vagy mennyire jó „állóképességű” a háromláb, amire feltesszük a szupertelét. De nézzük, mit ír új termékvonaláról maga a gyártó, akinek termékeit itthon a Tripont importálja:

„A fotó-video eszközök gyártásában világelső Vanguard, bejelentette legújabb szériáját, a VEO családot, mely kifejezetten utazásra szánt állványokat, monopodokat és táskákat tartalmaz. A hangsúly a könnyű és tartós anyagokon van. Az új Vanguard VEO sorozat tagjai ultrakompakt kialakításuknak, könnyű súlyuknak és egyszerű használatuknak köszönhetően kiváló kiegészítői az utazó életmódot folytató fotósok felszerelésének.

A VEO állványok az új megfordítható középoszlopuk és szuperkompakt méretük miatt kimondottan utazóbarátnak mondhatóak. Az 5 szekciós lábai 3 szögben rögzíthetőek, bármilyen terepviszonynak megfelelnek, mivel a lábak végei gumírozott és tüskés állapot között gyorsan változtathatóak. Az innovatív megoldások lehetővé teszik, hogy villámgyorsan reagáljunk a természet rezdüléseire fotózás közben.

veo2

Az állványok mindegyike extra erős láb-zárakkal van felszerelve, ezzel együtt a VEO monopodok a kategóriájukban a legmagasabb teherbírású állványok. VEO táskák kiemelt szerepet töltenek be a különböző állványok zökkenőmentes szállításában. A VEO család minden egyes tagja ideális választás olyan fotósoknak, akik minimálisra szeretnék csökkenteni a poggyászukat, de fotós rugalmasságukat, gyorsaságukat és pontosságukat maximalizálni szeretnék.”.

veo3

Ha a Vanguard VEO termékei felkeltették az érdeklődésedet, akkor ne csak kattints, hanem menj el a Tripont szaküzletébe, ahol konkrétan ki is próbálhatod a kiszemelt portékát!

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...