Canon EOS 6D Mark II csipetek

A canonwatch.hu szerkesztőjének tollából származnak azok a félig-meddig új információk, melyek a Canon új, belépő full frame gépvázát, az EOS 6D Mark II-t érintik. Ezek szerint az újdonság 2017 első negyedévében várható (legalábbis a bejelentése). A gép egy 25 MP-es 36 x 24 mm-es lapka köré épül, a váztest kisebb és könnyebb lesz, mint a jelenlegi 6D. A hátoldalon egy dönthető (valószínűleg dönthető és kihajtható, valamint érintésérzékeny) kijelző lesz. Az adattárolás két darab SD formátumú memóriakártyára történhet, ám arról nincs hír, hogy UHS-I-II-III kompatibilisek lesznek-e ezek a foglalatok, de remélhetőleg igen. A hírben egy „új” AF rendszert is említenek, ami az EOS 80D-hez hasonló lehet majd. „Talán” lesz 4K felbontású videofelvétel (az EOS 5D Mark IV-hez hasonló módon). Árakról egyáltalán nem esett szó, de ha figyelembe vesszük a friss trendeket, akkor valószínűleg a 6D Mark II is jóval magasabb árral indít, mint a mostani modell.

_1100630

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

 • GaPeti

  Sajnos az ár emelés biztos. :/ Mint ahogy az is, hogy az új 5D vázak 1 millió felett vannak, a 7D mark II kb. 600e Forint, szóval ne legyen igazam de félek a kettő közé jön majd a 6D mark II. 🙁

  • mlzphoto

   igen, sajnos valószínű a 800e körüli ár

   • baggio

    az nagy öngol lenne.
    Ha igy lesz eladom a picsaba ff canon rendszeremet.

    • mlzphoto

     sajnos, ez a trend. minden drágul – hogy most épp a japánt érintő természeti csapások miatt, vagy szimplán a jen erősödése miatt, az mindegy. 5d mk4 1,3 millió!