Esküvői fotós pályázatot hirdet a CEWES!

A CEWES, avagy Central European Wedding Show esküvői fotós pályázatot hirdet, ahol egy nemzetközileg is elismert zsűrit kell a résztvevőknek meggyőzniük. „Évek óta várunk egy olyan független esküvői fotós pályázat létrejöttére, ahol a verseny színvonalát és hitelességét egy nemzetközileg is elismert zsűri garantálja. Ezennel meghívunk Téged, hogy vegyél részt ezen a megmérettetésen. Oszd meg velünk, hogy Te hogyan látod az esküvők világát!” – olvasható a rendezvény honlapján.

A szervezők célja, hogy egy rangos, szakmai díjat hozzanak létre, hogy a nagyközönség megismerje a magyar esküvői fotósokat, hogy összefogják a szakmát: „Pályázatunk célja egy rangos szakmai díj létrehozása; a magyar esküvőfotós szakma közösségének összefogása; illetve szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy a nagyközönség megismerje, hol tart ma Magyarországon az esküvőfotózás, és felfigyeljenek a mai esküvőfotósok színes skálájára.”.

A pályázaton bárki részt vehet, mindegy, hogy profi vagy amatőr szinten űzi az esküvői fotózást. Nevezni következő kategóriákban lehet: Készülődés, Szertartás, Menyasszonyi portré, Érzelmek, Nyers képekPáros kreatív portrék, Vacsora (Buli).

Minden kategória első három helyezettje pénzjutalomban részesül az alábbiak szerint:

1. hely: 100.000 Ft és 1 db. 50.000 Ft értékű Tripont fotóalbum kupon
2. hely:   75.000 Ft és 1 db. 30.000 Ft értékű Tripont fotóalbum kupon
3. hely:   50.000 Ft és 1 db. 30.000 Ft értékű Tripont fotóalbum kupon

Fődíj: a legeredményesebb fotós (pontok alapján): CEWES 2017-es Év Esküvői Fotósa díjat nyerheti el! Valamint egy Vanguard Xcenior 41T kerekes fotóstáska.

Mindenképp érdemes ellátogatni a rendezvény honlapjára, ahol nem csak a zsűritagokat, hanem a nevezés feltételeivel is megismerkedhetünk.

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

  • Próbálok tippelni a verseny színvonalára abból kiindulva, hogy az általad is linkelt nyitóképen láható fotó még elvtársak között is tömény giccs. (És nem azért, mert középre van komponálva.)

    Persze nem belőlem kell kiindulni, aki ugye nem csak az esküvői fotózási, de úgy általában a rongyrázási műfajokat is tiszta szívéből utálja.