Esküvői fotós pályázatot hirdet a CEWES!

A CEWES, avagy Central European Wedding Show esküvői fotós pályázatot hirdet, ahol egy nemzetközileg is elismert zsűrit kell a résztvevőknek meggyőzniük. „Évek óta várunk egy olyan független esküvői fotós pályázat létrejöttére, ahol a verseny színvonalát és hitelességét egy nemzetközileg is elismert zsűri garantálja. Ezennel meghívunk Téged, hogy vegyél részt ezen a megmérettetésen. Oszd meg velünk, hogy Te hogyan látod az esküvők világát!” – olvasható a rendezvény honlapján.

A szervezők célja, hogy egy rangos, szakmai díjat hozzanak létre, hogy a nagyközönség megismerje a magyar esküvői fotósokat, hogy összefogják a szakmát: „Pályázatunk célja egy rangos szakmai díj létrehozása; a magyar esküvőfotós szakma közösségének összefogása; illetve szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy a nagyközönség megismerje, hol tart ma Magyarországon az esküvőfotózás, és felfigyeljenek a mai esküvőfotósok színes skálájára.”.

A pályázaton bárki részt vehet, mindegy, hogy profi vagy amatőr szinten űzi az esküvői fotózást. Nevezni következő kategóriákban lehet: Készülődés, Szertartás, Menyasszonyi portré, Érzelmek, Nyers képekPáros kreatív portrék, Vacsora (Buli).

Minden kategória első három helyezettje pénzjutalomban részesül az alábbiak szerint:

1. hely: 100.000 Ft és 1 db. 50.000 Ft értékű Tripont fotóalbum kupon
2. hely:   75.000 Ft és 1 db. 30.000 Ft értékű Tripont fotóalbum kupon
3. hely:   50.000 Ft és 1 db. 30.000 Ft értékű Tripont fotóalbum kupon

Fődíj: a legeredményesebb fotós (pontok alapján): CEWES 2017-es Év Esküvői Fotósa díjat nyerheti el! Valamint egy Vanguard Xcenior 41T kerekes fotóstáska.

Mindenképp érdemes ellátogatni a rendezvény honlapjára, ahol nem csak a zsűritagokat, hanem a nevezés feltételeivel is megismerkedhetünk.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...