Vegyél részt te is Szalay Mona glamour és boudoir fotós workshopján!

Kíváncsi vagy, mi történik egy glamour, vagy egy boudoir fotózás során? Érdekel, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a modellből? Vegyél részt te is azon a glamour és boudoir fotós workshopon, amit a Tamron támogatásával Szalay Mona esküvői fotóművész tart! A workshop kellemes környezetét egy elegáns szálloda lakosztálya szolgáltatja a belvárosban; a létszám korlátozott, érdemes minél előbb jelentkezni az október 11-i eseményre. Íme, a részletek:

„A workshopot egy elegáns belvárosi hotel lakosztályában tartja Szalay Mona, reggeltől. Egy rövid bemutatkozás után gyakorlati óra lesz, majd ezt követően ebéd, délután pedig konzultáció, képkiválasztási tanácsadás, képkidolgozási technikák átbeszélése.  A workshop kis létszámú csoporttal – 2 x 4 fő – lesz megtartva, egyszerre egy időben két modellel dolgozunk, félidőben pedig helyszín és modellcsere lesz. A kis létszámnak köszönhetően több idő jut egy-egy beállítás, kompozíció részleteiben történő megvizsgálására is.

A workshopon kipróbálhatod az összes témához illő TAMRON objektívet, profi stúdióeszközök és felszerelés segítségével. Az érdekes analóg hatások kedvelőit egy szett Lensbaby objektív is várja majd. A workshop minimum 6 fő megléte esetén lesz megtartva október 11-én. A jelentkezési határidő október 9. A workshop részvételi díja 82.900.-Ft, melynek első részlete (35 000.-Ft) a jelentkezéskor esedékes.

Szeretettel várjuk az érdeklődők jelentkezését a szalaymona@gmail.com email címen! További információkat Szalay Mona weboldalán találsz.

A workshop a Tamron, a Profoto és Phase One közös kezdeményezése, az Essential Photography Series keretében valósul meg.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...