Olympus morzsák

A 43rumors.com szerzője összeszedett egy pár fontosabb információt az Olympus képviselői és a dpreview.com szerkesztője között folytatott párbeszédből, s ha újdonságokat nem is, megerősítést mindenképp kaphatunk, hogy tényleg lesz utódja az Olympus OM-D E-M5 Mark II-nek, azaz valamikor a közeljövőben várható az E-M5 Mark III bemutatkozása („Fontos számunkra az E-M5 termékvonal, így mindenkit biztosíthatunk arról, hogy tervbe van véve a kurrens modell utódja!”)! Az Olympus szóvivői tovább reagáltak arra a kérdésre is, mennyire volt sikeres az OM-D gépcsalád zászlóshajójának, az E-M1X-nek a piaci rajtja. Erre a válasz annyi volt, hogy a beérkezett előrendelések száma a vártaknak megfelelt, és világszerte jól fogadták a masinát, így az egy jó startnak örvendett.

Mit látnak az Olympus emberei a profiknál, hogyan viszonyulnak a m4/3 rendszerhez? „Nos, azt látjuk, hogy számos fotós, aki eleinte csupán másodrendszernek vette a m4/3-ot, immár fő rendszereként használja azt.”.
Milyen objektívek megjelenése várható, hogyan fest az útiterv? „Minden évben több objektív bejelentését tervezzük, és ennek megfelelően, a 150-400 PRO 2020-as startja előtt is lesznek új bejelentések.[…]”. Szerintem érdemes elolvasni az egész interjút, ami a CP+ 2019 szakkiállításon készült. (Forrás: 43rumors.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...