Ezek lennének a Panasonic DC-GH6 speckói?

A mirrorlessrumors.com oldalon (ismét) megjelentek a Panasonic DC-GH5 utódjának, a GH6-nak legfontosabb vélt műszaki adatai. Azért csak vélt adatok, mert egyelőre igen ingatag a forrás hitelessége, ahonnan a sorok érkeztek. A súgó azt állítja, hogy a gyártó elvileg a 2020-as Photokina szakkiállításon mutatta volna be a gépet, de mivel közbejött ez a nagy büdös világjárványos helyzet, ezért elhalasztották az egész mókát év végére, illetve jövő év elejére. Szóval, az is lehet, hogy az egész GH6 sztori csak egy rajongó agyszüleménye, noha a GH5 már „nem mai csirke”, és lassan valóban időszerű lenne egy utódmodell. Lássuk, milyen lehet a GH6:

Állítólag nem is egy, hanem kapásból háromféle GH6 lesz elérhető: GH6, GH6V és GH6X (szerintem már itt sántít az egész történet), de még nem tudni, melyik modell miben fog eltérni a többitől (ismét zárójelben: valószínűleg a GH5 és a GH5S gépekhez hasonló elkülönítésben gondolkoznak a fejlesztők, ha egyáltalán). Szóval, hosszabb lesz az akkuidő, új beépített képstabilizátort kap a GH6, a Sony IMX594CQR szenzornak megfelelő 41 MP-es felbontás, gyorsabb, újgenerációs AF rendszer, 4K és 6K RAW videó, esetleg 8K RAW, 2020 augusztusi/szeptemberi bejelentés 2021-es kereskedelmi forgalmazás indítása.

Tehát egyelőre itt állunk, nincs több adat, és azt sem lehet tudni, hogy egyáltalán van-e bármiféle valóságtartalma a fenti soroknak. Folyt. köv.
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...