A Nikon filmes szettet kínál a Z 50 mellé – itt az új „Creator’s Kit”!

Remek kis masinát tett le elénk a Nikon a Z 50 személyében – anno, amikor teszteltem, nagyon megkedveltem a kis dögöt. Most pedig a gyártó filmes szettként is kínálja a masinát, így vloggerek, kezdő filmkészítők, operatőrök is kiélvezhetik a készülék videós tudását. A Nikon Z 50 Creator’s Kit része tehát maga a váz, a Nikkor Z DX 16-50 mm F3.5-6.3 VR objektív, a SmallRig Vlogging Mounting Plate keret, egy JOBY GorillaPod 3K, valamint egy Rode VideoMicro mikrofon – a gyártó ezeket egy divatos utazótáskában árulja. De ez még mindig nem minden, hiszen online oktatásban is részesülhet az, aki megvásárolja ezt a szettet.

Kép forrása: Nikon

Ha a szett elemeit egyenként szereznénk be, akkor durván 1400 dollárnak megfelelő összeget kellene kifizetnünk, de így, kitként csupán 1150 dollárt kérnek érte. A Nikon weboldalán már elő is lehet rendelni a csomagot, ami várhatóan május 21. környékén kerül majd a boltokba. Ja, majdnem elfelejtettem: a felszerelést webkameraként is lehet használni! (Forrás: dpreview.com)

Kép forrása: Nikon

Frissítés: a kit idehaza is elérhető lesz, de nálunk a JOBY GorillaPod 3K helyett egy Manfrotto PIXI Mini állványt kapunk hozzá. A szett magyar weboldala ide kattintva tekinthető meg.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...