Pletykakoktél estére

Canon. Állítólag a Canon élőben közvetíti majd az EOS R5 és az EOS R6 hivatalos bejelentését. A közvetítésre július kilencedikén kerülhet sor, de egyelőre nem tudni, hogy pontosan hány órakor kell majd tekintetünket a monitorra szegezni.

Nikon. A Nikon Z 5-öt július vége felé mutathatja be a gyártó. A Canon EOS RP-nek szánt ellenfél javarészt a Z 6-ot idézi, csupán pár apróságban tér majd el tőle, hogy azért ne vehesse el teljesen az emberek kedvét a „nagyobbik” gépváztól.

Sony. Ismét tarolt a neten a Sony örökzöldje, mely szerint az A7S legújabb verziója most már tényleg belátható időn belül megérkezhet. Állítólag még nyáron bemutatják a japánok az igen ígéretes masinát, ami a Sony elmondása szerint „minden részletében új” lesz. A mostani belengetés annyival komolyabb az eddigieknél, hogy most maga a Sony embere igazolta vissza a hírt. Az eredetileg a „Sensitivity” (érzékenység) szót jelölő „S” új jelentéssel lesz felvértezve: „Supreme” (szuper felsőbbrendű). Műszaki részleteket bolondok lettek volna elárulni, győzzük kivárni a hivatalos sajtót. Minden esetre a Canon EOS R5 magasra tette a lécet, amit a Sony-nak (és másoknak) meg kell majd ugraniuk.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...