Egy Nikon D3s halála

Az ember néha csak fogja a fejét, miközben olvasgatja az internet legsötétebb bugyraiban található rémtörténeteket. Történt ugyanis egy amerikai úriemberrel, hogy elment az épp 90 napos Ford F-150 kisteherautójával (alig 9000 kilométerrel a motorban) kirándulni, fotózgatni. A szintén új (89 napos) Nikon D3s fényképezőgépét pedig letette az anyósülésre, a nyakpántot egy „biztonságos tárgy” köré tekerte, nehogy leessen a gép a lábtérbe. A földúton egy T elágazásba hajtott, hogy megforduljon, majd mikor elindult előre, hirtelen „kiesett” alóla az autó.

„Borulás közben láttam, ahogy a Nikonom az anyósülés felől átrepül fölöttem, majd a nyitott ablakomon keresztül kiesik a csatorna sarába. Csak az volt eszemben, hogy bassza meg, a kocsi összeroppantja a gépemet.” – mondta az illető. A platós járgány feje tetején állt meg az árokban, alatta a Nikon D3s és a 28-300-as objektív. A fickó kihúzta a gépet az autó alól, de alábbi szomorú kép fogadta:

Az optika eltört, a D3s kijelzőinek ablaka pedig belülről vizes volt, ami nem sok jót sejtetett. Hiába vette ki gyorsan az akkut, tisztította, majd szárította meg a gépet, a Nikontól „nem javítható” felirattal kapta vissza pechmadarunk a masinát. Az autóját is elvesztette az ürge, állítólag totálkáros lett az eseménytől. (Forrás: nikonrumors.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.