Csak kibújt a szög a zsákból: ilyen lesz a Canon EOS 70D!

Új szenzor, beépített Wi-Fi, elforgatható és dönthető, érintésérzékeny kijelző, 19 kereszttípusú AF mező és „Dual Pixel CMOS Autofocus” rendszer – ez mind a jellemzők közt!

canon70Dspec_sm.jpgKép forrása: canonrumors.com

A canonrumors.com posztjából mindent megtudhatunk a Canon EOS 70D-ről, amely végre szakít a régi 18 MP-es szenzorral és egy teljesen új fejlesztésű, 20 MP-es képérzékelőt alkalmaz. Ráadásul ez nem egy „sima” CMOS, hanem olyan, melyet kontrasztérzékelő szenzorokkal szórtak tele (a leírás ilyesmit sugall), így az élőképes AF akár ötször olyan gyors lehet, mint a korábbi megoldások. A sorozatfelvételi tudás sem rossz: 7 kép/mp sebességgel akár sportfotóra is lehet majd használni a masinát. A sebesség megfelelő szinten tartásáról nem utolsó sorban a DiG!C 5+ jelfeldolgozó processzor is gondoskodik majd.

A beépített vezeték nélküli hálózati modul nem csak a jelenlegi divattrendeknek akar megfelelni, hanem nagyszerű segéd is lehet, ha képfeltöltést, vagy távvezérelt fotózást szeretnénk megvalósítani. Elvileg jövő héten lesz a hivatalos bejelentés, akkor majd sokkal többet megtudhatunk a gépről. (Forrás: canonrumors.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.