A GoPro hivatalosan is bejelentette új kalandkameráit

Összesen három új akciókamerát jelentett be a GoPro: megérkezett a Hero 4, a Hero 4 Silver és a zászlóshajó Hero 4 Black. A gyártó sajtóanyagában azt ígéri, hogy a Hero Black a korábbi zászlóshajó teljesítményének dupláját hozza – és ez nagyjából így is van, hiszen az új készülék immár használható sebességű, 4K felbontású mozgóképeket rögzít. A Black konkrétan következő felvételi móduszokra képes: 4K @ 30 fps, 2,7K @ 50 fps és Full HD @ 120 fps. Állóképeket 12 MP-es felbontásban lő a készülék, ráadásul a sorozatfelvételi sebessége is tekintélyes 30 kép/mp. Jobb a jel/zaj arány, de a „nagy fekete” nem csak képminőségben, hanem hangban is sokat javult, a Hero 4 Balck a korábbihoz képest kétszeres dinamikát ígér.

Hero4Black_Cluster_03

A Hero 4 Silver leszámítva a fejlett videós képességeket ugyanarra képes, mint a nagytestvére, sőt, van beépített érintésérzékeny kijelzője is. Azért durva lebutításról nincs szó, videóban még így is komoly tudással rendelkezik a Hero 4 Silver: 2,7K-ban 30 fps, Full HD-ban 50 fps, 720p-ben 120 fps a csúcs. A Silver is 30 kép/mp-es sorozatfelvételt tesz lehetővé 12 MP-es felbontás mellett, ugyanúgy gyorsabb a vezeték nélküli kommunikációja (WiFi + Bluetooth kombináció), mint a Black változatnak, és a hangminőség is sokkal jobb a korábbi kiadásnál.

Hero4Silver_Cluster_01

A belépőszintet simán Hero névre keresztelte a gyártó. Itt Full HD-ban 30 fps, 720p-ben 50 fps lehetséges mozgóképek terén. Mindhárom készülék október 5-től kapható, a Black 480, a Silver 380, a „sima” Hero pedig 125 euróba kerül majd.

Hero_30

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...