Határozott !NEM! az internetadó BÁRMILYEN formájára!

Soha, semmilyen formában nem politizálok, ez nálam elvi kérdés, azonban most olyan ostobaságot találtak ki a politikusok, amivel MINDENKINEK mérhetetlen kárt okoznának: az internetadót. Az eredeti „ötlet” szerint gigabájtonként 150 forintot kellene fizetni adóként, azonban tegnap óta már többször módosult ez a badarság, többféle elképzelésről lehet hallani. Egy közös mindegyikben: NEM SZABAD engednünk, hogy megvalósítsák! Se a 150 Ft / GB, se a havi 1000 Ft / fő, se az akár csak 1 Ft / Fő / Év nem jöhet szóba! Ha ugyanis _bármilyen_ mértékű internetadót sikerül bevezetnie a hatalomnak, akkor azt később tetszőlegesen módosíthatja, bővítheti, kiterjesztheti! Nem hagyhatjuk, hogy bárkinek is fizetnie kelljen az internetes adatforgalomért – legyen szó mobilnetről, vagy vezetékes internetelérésről! Semmiféle kompromisszumba nem szabad belemenni!

Ha az internetadó megvalósul, rengeteg weboldal szűnhet, szűnik meg, és az eddig nagy nehezen felépült online élet pedig pillanatok alatt visszaeshet az 1990-es évekbeli szintre, amikor még betárcsázós eléréssel küzdöttünk minden egyes kilobájtért. Az internet leépülésével a társadalmi, a kulturális, de a gazdasági élet is erősen leépül, visszafejlődik, elgyengül. Több tízezer ember állása szűnhet meg egyik napról a másikra!

Kedves olvasóim, követőim, kérlek benneteket, hogy NE engedjétek az internetadó BÁRMILYEN formájának megvalósítását! Ahol és ahogyan csak lehet küzdjünk együtt, összefogva a szabad internetért! Köszönöm a figyelmet!

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...