Fotós ez meg az hétvégére

Egy kis hétvégére hangoló összeállítás következik a legfrissebb hírekből röviden, velősen, a lényegre koncentrálva.

Annyi M.Zuiko ED Digital 40-150 mm F2.8 PRO objektívet rendeltek világszerte a gyártótól, hogy az nem győzi utolérni magát. Amelyik fotós bolt most rendel, az majd csak jövő februárban kapja meg a szállítmányt! (Forrás)

Olympus-M.ZUIKO-DIGITAL-ED-40-150mm-F2.8-PRO-lens

A Sony A7 II 5-tengelyes képstabilizációs rendszere állítólag nem az Olympustól származik – legalábbis ezt állítja a Sony. Nem tudni, hogy ez csak a szokásos marketinges duma (lásd Nikon, amikor azt kérdezik, hogy a Sony adta-e a képérzékelőt: „Mi terveztük”), vagy valóban teljesen saját fejlesztésű-e a dolog. Persze, itt egy 36 x 24 milliméteres lapkát kell mozgatni; lehet, hogy a Sony jól megvizsgálta az Olympus rendszerét, majd azt „adaptálta” a saját gépébe. (Forrás)

stabi

Baromi jó lesz a Sony A9 MILC masinája. (Pont). Körülbelül két hónap múlva debütál a Sony következő full frame szenzoros fotógépe, az A9, ami a japánok első igazi profi tükör nélküli váza lesz. Azt mondják az A9-ről, hogy minden finomsággal megtömik a mérnökök: az A6000-ben megismert hibrid AF rendszer továbbfejlesztett változata, 4K filmfelvétel, 5-tengelyes képstabi, teljesen új tervezésű szenzor lesz benne. „Múlt héten adtam el egy haveromnak az A7R-emet, hogy megfinanszírozhassam az A9-et!” – írta a sonyalpharumors.com szerzője. (Forrás)

a9fantazia

Fantáziakép a Sony A9-ről (innen)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...