Frissült a Canon Digital Photo Professional (DPP) szoftvere

Idén szeptemberben szinte teljesen megújult a Canon Digital Photo Professional szoftvere, amely megkapta akkor a 4-es fő-verziószámot. Most ezt az újabb változatot frissítette a gyártó a 4.1.50-es számú alverzióval, amely újabb Canon fényképezőgépek képfájljait és EF, EF-S objektíveket támogat. A DPP 4.1.50 alábbi kulcsfontosságú újításokat/javításokat tartalmazza:

dpp

  • Gyorsabb, valósidejű paraméterezés
  • Továbbfejlesztett RAW feldolgozás
  • Jobb, kézre állóbb kezelőfelület
  • Kompatibilis a 64-bites környezettel
  • Színkorrekció specifikus színtereknél
  • Továbbfejlesztett túlexponált (kiégett) képrészlet-mentés
  • Továbbfejlesztett alulexponált (bebukott) képrészlet-mentés
  • Videó lejátszásának támogatása
  • Az ALO JPEG fájlokra is alkalmazható
  • Jobb integráció az EOS Utility-vel

A Canon Digital Photo Professional frissítése ingyenesen letölthető a Canon oldaláról. Idézet a Canon magyar weboldaláról:

„A Digital Photo Professional 4.1.50 RAW formátumú képek böngészésre, válogatására és feldolgozására való eredeti Canon alkalmazás, amely támogatja az EOS-1D C, EOS-1D X, EOS-1D Mark IV, EOS 5D Mark III, EOS 6D, EOS 7D Mark II, EOS 70D, EOS 7D, EOS 5D Mark II, EOS Kiss X7i/EOS Rebel T5i/EOS 700D, EOS Kiss X7/EOS Rebel SL1/EOS 100D készülékeket. Képstílus formátumban különféle képbeállítási funkcióval rendelkezik, a felhasználó pedig nyugodtan és gyorsan elvégezheti a képbeállításokat.

– A Digital Photo Professional 4 sorozat és a Digital Photo Professional 1–3 receptjei nem cserélhetők fel.
– A Digital Photo Professional 4 sorozat és a Digital Photo Professional 3.14 egyszerre is telepítve lehet a számítógépre.
– A Windows 8.1/Windows 8/Windows 7 32 bites verziójához használja a Digital Photo Professional 3.14 szoftvert.

1. A letöltési oldalon írja be a fényképezőgépen lévő címkén feltüntetett sorozatszámot, majd töltse le az „dppw4.1.50-installer.zip” nevű fájlt. Mentse el a „dppw4.1.50-installer.zip” fájlt a kívánt mappába a számítógépen.

2. Ha a számítógépre mentett „dppw4.1.50-installer.zip” mappát kicsomagolta, létrejön a „dppw4.1.50-installer” fájl. A kicsomagolt fájlban kattintson duplán a „dppw4.1.50-installer.exe” fájlra. Megkezdődik a Digital Photo Professional telepítése. (Ha megjelenik a Felhasználói fiók beállításai ablak, kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.)

3. A telepítés befejezéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

4. A telepítést követően a Digital Photo Professional telepítő kérheti a számítógép újraindítását. Ebben az esetben indítsa újra a számítógépet. Ha a telepítés megfelelően befejeződött, a letöltött fájlra és a „dppw4.1.50-installer” fájlra a továbbiakban nincs szükség.

A Digital Photo Professional 4.1.50 for Windows verzióban eszközölt változtatások: – Az EF 100-400 mm f/4,5-5,6L IS II USM, EF-S 24 mm f/2,8 STM objektívek támogatása. – Új támogatott készülékek: EOS-1D Mark IV, EOS 70D, EOS 7D, EOS 5D Mark II, EOS Kiss X7i/EOS Rebel T5i/EOS 700D és EOS Kiss X7/EOS Rebel SL1/EOS 100D.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...