Hétvégi Samsung-Sigma egyveleg

Samsung

Végre hivatalossá vált és letölthető a Samsung NX1-hez írt új vezérlőszoftver, amely az 1.20-ás számot viseli. Korábban már írtam a fejlesztésekről, javításokról, melyek ebben a firmware-ben találhatóak, ezért most nem ismétlem magam, ide kattintva elolvashatod még egyszer a szöveget. Innen pedig letöltheti bárki az alapszoftvert, akinek van már NX1 a birtokában (itthon valószínűleg nem sokakat érint még).

nx1samsung

Sigma

A Sigma megígérte, hogy hamarosan egy új firmware-rel orvosolja a 17-70 mm F2.8-4 DC MACRO HSM objektívet érintő hibajelenséget, amivel Pentax gépek tulajai találkozhattak: a képstabilizációs rendszer bemozdult képeket eredményez. A gyártótól újonnan érkező darabok már az új vezérlőszoftverrel rendelkeznek, míg a letölthető változat – vélhetően – a napokban kerül majd közkézre.

668_17_70mm_f28_4_dc_

Nem csak a fenti optikával van gond, ha a képet szeretnénk stabilan tartani. Úgy tűnik a 150-600 mm F5-6.3 DG OS HSM Sport algoritmusa sem volt a helyzet magaslatán, ezért a Sigma elérhetővé tette a javítást, ami innen tölthető le.

740_150-600mm-sport-angled-150dpi

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...