Olympus Tough TG-4 – megújult titán

Megújult az Olympus strapabíró fényképezőgépeinek királya, a Tough TG-3, amelynek legújabb inkarnációja, a TG-4 veszi át az uralkodást. Hogy az elődmodell, a TG-3 mennyire jól sikerült, azt az is alátámasztja, hogy a TG-4 tulajdonképpen csak egy lényeges tényezőben tér el tőle: immár RAW formátumban is fotózhatunk a veszteségesen tömörített JPEG helyett/mellett!

tg4a

A TG-4 lelke egy hátulról megvilágított (BSI), 1/2,3”-os, 16 MP-es CMOS szenzor, amelyre egy ekvivalens 25-100 mm optika rajzol, aminek kezdő F-értéke F2.0-4.9. A strapabíró fényképezőgép 15 méteres mélységig vízálló, -10°C-ig fagyálló (de ott is inkább csak az akkumulátor a gyenge pont), 100 kg-ig bírja a rá rakott terheket, és akár 2,1 méteres magasságból leejtve sem lesz baja.

tg4b

A víz alatti HDR mód, a „Live Composite” mód, a beépített WiFi és GPS modul mind hasznos szolgáltatásai a készüléknek, amit májustól már itthon is megvásárolhatunk. Ára 134 990 Ft lesz. Csakúgy, mint a Stylus 1s-nél, úgy a Tough TG-4 garanciaideje is meghosszabbítható hat (6) hónappal, ha a vásárlás után regisztráljuk készülékeinket a MyOlympus rendszerben.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...