A hollandok kiszivárogtatták a Samsung NX Mini 2 fényképezőgépet!

Bakot lőttek holland barátaink, ugyanis a napokban megszellőztették a koreai óriásvállalat, a Samsung legújabb cserélhető objektíves, ám tükör nélküli mini masináját, az NX Mini 2-t. A baki során nem csak termékfotók, hanem műszaki adatok is felkerültek a netre, így azokat bárki, aki elég gyors volt, megtekinthette, elolvashatta. Természetesen én sem akarom magamban tartani a látottakat, így megosztom veletek is a jót 🙂

nxmini2a

Eredetileg a cameranu.nl oldalon jelentek meg a bizalmas információk, és ha jól tudom (igen, jól – a szerk.), még mindig fent van minden a Samsung NX Mini 2-ről. Ezek szerint a készülék lelkét egy 20 MP-es szenzor alkotja (ugyanaz, amit már az NX Miniben is láthattunk), a gép képes a 4K felbontású videók felvételére is, az akku 1820 mAh teljesítményű. A multifunkciós nyomógomb-egységet immár egy vezérlőtárcsa veszi körül, tehát kényelmesebb lesz a paraméterek állítgatása.

nxmini2b

Lesz beépített vakuja a gépnek, a dönthető kijelző Super AMOLED-re változik a korábbi hagyományos TFT-ről, nem lesz vakusaruja, és az előlapot cserélni is lehet, ha épp másik színre vágyna a tulaj. (Forrás: mirrorlessrumors.com)

nxmini2c

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...