Bemutató: Vanguard Havana fotós táskák

A Tripont Foto Video Kft. fotós szaküzletében elérhetővé váltak a Vanguard „Havana” családba tartozó fotós hátizsákok, táskák, melyek többféle méretben is megvásárolhatóak. Ezek közül most kettőt, a Havana 36 oldaltáskát és a Havana 41 hátizsákot szeretném nektek közelebbről megmutatni. A kisebb számú egy könnyű, kellemes viseletű oldaltáska, amely – hasonlóan a hátizsákhoz – világosbarna és kávébarna színkombinációban érhető el.

havana36_main

Az oldaltáska rendkívül könnyű (pár száz gramm), és külső mérete sem zavaróan nagy (395 x 195 x 255 mm), mindemellett moduláris felépítésű, így nem csak fotós táskaként, hanem hagyományos, a mindennapokban is bevethető hordozóként is funkcionál. Az állítható hosszúságú, kényelmes nyakrésszel rendelkező vállpánt mellet egy fogantyúval is ellátta a gyártó, így nem csak vállon, hanem kézben is magunkkal vihetjük.

havana36_side

Kívül mindkét oldalán egy nyitott zseb látható, ahová akár egy-egy félliteres ásványvizes palackot is behelyezhetünk, míg a test felőli oldalon egy nagy, szintén nyitott tároló fachban könyvet, A4-es füzetet vihetünk magunkkal (értékeinket ne helyezzük el ebbe a fiókba, mert könnyen elveszíthetjük azokat).

havana36_pockets

Az elülső oldalon a cipzárral zárt zsebben találjuk a táska esővédelmét, illetve egy „lifegő”, tépőzárakkal védett betétzsebet, amibe kisebb lapos tárgyakat rejthetünk (pl. memóriakártyákat).

havana36_raincover

A Havana 36 belsejét egy cipzárral zárhatjuk le; belsejében egy kivehető fotós betéttáska található, ami három fiókra van osztva a mellékelt két, tépőzáras szeparátorral. Ez elegendő helyet kínál egy Canon EOS 6D, 5D Mark III, Nikon D610/D810 méretű váznak, és két fix gyújtótávolságú objektívnek (maximum 85 mm gyútávval). Ha „sima” táskaként szeretnénk használni a Havana 36-ot, egyszerűen csak emeljük ki a betéttáskát.

havana36_worn

A fotós betét nélkül egy kellően tágas, feltűnést mellőző oldaltáskát kapunk, ami egyetemistáknak, vagy munkába járóknak praktikus alternatívát nyújthat a szokványos táskamodellek mellé.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...