Csajfotózás is lesz a PHOTOEXPO rendezvényen!

A Glamour 50 Árnyalata” cím alatt szervezi fotós workshopját a Tripont Foto Video Kft. az idei PHOTOEXPO rendezvény keretein belül. Idézem az ide vágó oldalt, ahol a pontos időpontok és a jelentkezés menete is elolvasható:

glamour_fotozas_mlz

Az idei PHOTOEXPO emeleti különtermében: A GLAMOUR 50 ÁRNYALATA – fotózz, tesztelj, és csak a legjobb képeket vidd haza! Meguntad a szokásos, mobilhátteres fotós helyszíneket? Valami újdonságra vágysz? Szeretnéd valami igazán igényessel kibővíteni a portfóliódat? Kedved lenne elcsípni pár műhelytitkot a stúdiófotózás rejtelmeiből? Akkor nincs más dolgod mint itt regisztrálni, a rendezvény egyetlen workshopjára!

Glamour fotózás a STUDIO69 kellékeivel – Kipróbálható TAMRON objektívek és PROFOTO termékek – Képszelektálás profi segítséggel a PICTURESQE-ben.* Nemcsak egy igényesen berendezett fotózási helyszínt kínálunk: koprodukciós partnereinkkel közösen, idén egy teljesen egyedi, komplex workshoppal készültünk számotokra. Nálunk az előkészítéstől a fotózáson át egészen az utómunkálatokig megismerkedhetsz egy PROFI fotózás lépéseivel.

Félórás turnusokban, 100 nm-en, a helyszín legnagyobb különtermében, elválasztva a kiállítás zajától, zárt alkotói térben lesz lehetőségetek kipróbálni fotós eszközeinket, igényes fotó témáinkat, illetve tapasztalt kollégáink segítségével az itt készített képeket már kiválogatva viheted haza.

Fotós helyszínek és témák:

A GLAMOUR 50 ÁRNYALATA – PROFOTO fotózás
Egy LOFT stílusú, igényes helyiségben kínálunk szaksegítséggel támogatott fotózási lehetőséget két csinos modellünk és jó pár (témába vágó) kellék és bútor főszereplésével.
Nem csak a modellek, hanem a Profoto vakuk és fényformálók irányításába is bevonva fotósainkat.

VÖRÖS SZŐNYEG – PHASE ONE fotózás.
Talán egyedüliként, de gondoltunk a fotós szakma legkevésbé fotózott témájára is: A FOTÓSRA! Lehetőséged lesz egy werkfotó erejéig a mi „vörös szőnyegünkön” is szerepelni: egyedül, velünk, vagy akár modelljeink társaságában.

A megfelelő alkotói környezet biztosítása érdekében, a programunkon csak az előre regisztrált látogatók vehetnek részt! A korlátozott kapacitás miatt, egy PHOTOEXPO belépőjeggyel, csak egy regisztrációt engedélyezünk. Megértésetek köszönjük!

*A Picturesqe magyar fejlesztésű alkalmazás mesterséges intelligencia használatával segít csökkenteni nagyságrendekkel a fotósoknak a képeik válogatására fordított időt. A világ élvonalába tartozó kutatási eredmények és az alaposan átgondolt felhasználói felület élménnyé varázsolja a fotóválogatás problémáját.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...