Babafotózást tanulnál? Akkor ezt figyeld!

Tulajdonképpen mindenféle fotózást meg lehet tanulni, sőt, a szakirányok többségét korlátlan módon gyakorolni is lehet. Ha azonban emberekkel, főleg gyerekekkel és újszülöttekkel akarunk foglalkozni, akkor rengeteg türelemre lesz szükségünk, és a fotós beállításokat sem tudjuk mindig kipróbálni éles bevetés előtt. Erre kínál most megoldást a StandInBaby, ami gyakorlatilag egy tetszés szerint mozgatható, beállítható műbaba.

standinbaby1

A méretében, tömegében (súlyában) teljesen élethű baba testét és végtagjait is pont ugyanúgy lehet mozgatni, mint egy igazi baba kezét-lábát, fejét, törzsét. A szilikonbőrű „próbababát” ausztrál mérnökök tervezték, s a kétéves fejlesztés végeredménye egy olyan eszköz lett, amivel biztonságosan gyakorolhatja bárki a csecsemők fényképezését. Persze, a baba felhasználása nem korlátozódik a fotográfiára, hanem leendő kismamáknak is lehetőséget ad a születendő trónörökös megfelelő fogásának, fürdetésének gyakorlására.

standinbaby2

A fejlesztők a kickstarter.com közösségi kalapozó oldalon próbálják összegyűjteni a tőkét a sorozatgyártás beindításához. A babát rózsaszín, vagy afroamerikai bőrszínnel kínálnák, jelenleg 600 ausztrál dollárért lehet előrendelni a terméket. 175 000 ausztrál dollárnak kell összesen összejönnie, hogy sikeres legyen az akció, de nagy valószínűséggel ez sikerülni fog, hiszen már az első 24 órában 80 000 dollárra tettek szert.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...