Tripont Majális: Fotósbörze és garázsvásár!

A Tripont Foto Video Kft. fotósbörzét és garázsvásárt tart május 7.-én, 9.00-től 13.00-ig, ahová a szervezők nem csak magánszemélyeket, hanem cégeket is tárt karokkal várnak. A részvétel – természetesen – mindenkinek (a kiállítóknak is!) ingyenes, ám emailes regisztrációhoz kötött (erre azért van szükség, hogy megfelelő helyet tudjanak biztosítani a kiállítók és a látogatók részére).

TripontGarageSale-mlz-cikk

„Május 7-én szombaton 9 órától délután 1 óráig várjuk a fotózás szerelmeseit az udvarunkon, ahol a Tripont első fotóbörzéjét tartjuk. Kedvező árakkal és használt, illetve új fotós termékkekkel készülünk, valamint meglepetésekkel, hogy kellemesebb legyen a böngészés. Az eseményen örömmel látunk kiállítókat és vendégeket, mind a belépés, mind az asztalok (125 × 90 cm) bérlése díjtalan. Kiállítóként a részvétel regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy ha szeretne kiállítani az eseményen, akkor írjon egy levelet az info@tripont.hu emailcímre, melyben megjelöli hány darab asztalra lenne szüksége. Találkozunk május 7-én a Tripont udvarán!”

Egyszóval lesz sok érdekes cucc, mindenképp érdemes ellátogatni a rendezvényre! Van Facebookos oldal is, ami itt található.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...