Megújult a Manfrotto videokamerákhoz szánt táskacsaládja

Ahogyan változnak a videokamerák, úgy változnak kiegészítőik is, többek között a táskák, melyekben kényelmesen és biztonságosan lehet szállítani a nem ritkán több millióba kerülő drágaságokat és tartozékaikat. A Manfrotto épp ezért frissítette Pro Light Camcorder Cases táskacsaládját, így a tagok tökéletesen illeszkednek a legújabb kameramodellekhez. Nem titkolt tény, hogy ezeket a vállra is vehető táskákat a Manfrotto olyan készülékekre szabta, mint amilyen például a Canon EOS C500, a Sony PXW-FS5/7, a Panasonic AG-DVX200, a Sony PMW-350, vagy a kisebb változatok esetén a videóra optimalizált dSLR vázak.

cambags1

„Fejlődik a videokamerák mérete”, az új modellek magasabbak, modulárisabb kialakításúak – egyszóval más méretű, terjedelmű, más kialakítású táskákra van szükség, mint évekkel ezelőtt. A Manfrotto a kialakult igényekre válaszul bemutatta a CC-191N, a CC-192N, a CC-193N és a CC-195N jelölésű batyukat, melyek közül a 191-es a legkisebb, és a 195-ös a legnagyobb.

cambags2

Természetesen az újoncok is nagyon erős, a külvilág atrocitásainak jól ellenálló kivitelűek: a táskák felülete víztaszító bevonattal van ellátva, míg az aljukon rázkódáscsökkentő talpak találhatóak. A kemény héj puha, jól védő belsőt rejt. A Manfrotto Camera Protection System (CPS – kameravédő rendszer) itt is visszaköszön.

cambags3

A belsőt a moduláris szeparátorokkal mindenki saját kamerájára szabhatja. Egyes modellek ráadásul kívül is szükségeinkkel együtt nőnek: egy cipzár kinyitásával az oldalzseb kapacitása megnövelhető. A nagyobb táskamodelleknél a fedél alatt alumíniumból kialakított keret is található, ami megerősíti a válltáska formáját.

cambags4

A Manfrotto CC-191N, a CC-192N, a CC-193N és a CC-195N a profi felhasználók igényeire lett szabva, ezért a kialakítás során a praktikum szerepelt az első helyen: a táskákon több fogantyú is található, így pakoláskor oldalról, vagy felülről is jól megmarkolhatóak.

cambags5

Az újdonságok június közepétől lesznek elérhetőek 139, 189, 189, illetve 229 eurós árakon (CC-191N, CC-192N, CC-193N, CC-195N). Itthon a Manfrotto Magyarország partnereinél lesznek megrendelhetőek, megvásárolhatók.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...