Vízálló tokot mutatott be az Aquatica a Nikon D500-hoz

Az Aquatica bemutatta az AD500 névre hallgató búvártokját, aminek közreműködésével akár 130 méteres mélységig merülhetünk a Nikon legújabb tükörreflexes csodájával, a D500-zal. A tok anyaga magnéziumötvözet és szénszálas műanyag; kialakításának hála a legfontosabb paraméterekhez közvetlen hozzáférést kapunk: az ISO-tól, az expozíció kompenzációig minden dedikált vezérlővel van ellátva.

aquatica1

A tok érdekessége, hogy két kereső is megtalálható rajta. Az egyiken keresztül a D500 100%-os képfedésű optikai keresőjébe kukucskálhatunk, míg a másik – egy 45°-os kémlelő nyílás – a felfelé vagy lefelé irányított fotózást könnyíti meg. A tokra két markolatot szereltek, melyekre vakukat vagy más kiegészítőt csavarozhatunk.

aquatica2

Az Aquatica AD500 saját nedvességjelző és vákuum ellenőrző szenzorokkal rendelkezik, melyek vizuális és auditív jelet adnak, ha bármiféle rendellenesség lépne fel merülés közben. A tokot négyféle kivitelben lehet majd megvásárolni, áruk 3200 dollárról indul. Az AD500 várhatóan július közepétől kerül a boltokba.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...