Beépített stabilizátoros kalandkamerát kínál a ZeroTech

A ZeroTech egy kínai vállalkozás, ahol elsősorban drónok gyártásával foglalkoznak. Azonban az illetékesek most úgy döntöttek, egy egészen egyedi, beépített gimballal felszerelt kalandkamerát dobnak piacra, ami háromtengelyes stabilizációt kínál. A Rollcap névre hallgató termék legfeljebb 4K felbontású mozgóképek felvételét teszi lehetővé. A beépített gimbal +/-30°-ban billenthető, oldalirányban +/-40°-ban mozgatható, míg +/-85°-ban forgatható.

Az optika 94°-os látómezővel rendelkezik, ami kisfilmes rendszerben körülbelül egy 21 mm-es objektív látószögének felel meg. A kamerát okostelefonnal, táblagéppel lehet távvezérelni a mellékelt alkalmazás közreműködésével, de a felvételek indítása/leállítása a kameratestre helyezett vezérlőkkel is végrehajtható. Van lassított felvétel, gyors sorozatfelvétel, time lapse, önkioldó és HDR mód. A kamera testén állványmenetet is találunk, amibe nem csak állványt, hanem különféle kiegészítőket is becsavarhatunk. A gyártó állítása szerint egy feltöltéssel 110 percnyi 4K felbontású videó rögzíthető.

A ZeroTech Rollcap év közben lesz megvásárolható, ára 500-600 dollár körül alakul. A gyártó honlapján további információkat szerezhetünk be.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...