Tripont Majális lesz: fotósbörze és garázsvásár!

Május hatodikán reggel 9.00-től 13.00-ig Tripont Majális lesz, azaz ismét fotósbörzével és garázsvásárral várják az érdeklődőket a Tripont főhadiszállásán! A részvétel kiállítóként is ingyenes, de emailes regisztrációhoz kötött a helyszűke miatt.

„Hozd el Te is a sarokban porosodó fotós cuccaidat május 6-án szombaton 9-től 13 óráig tartó második fotóbörzénkre. Kedvező árakkal, akciókkal és használt, illetve új fotós termékekkel készülünk a Tripont udvarán, a boltban, valamint meglepetésekkel, hogy kellemesebb legyen a böngészés. Az eseményen örömmel látunk kiállítókat és vendégeket, mind a belépés, mind az asztalok (125 × 90 cm) bérlése díjtalan.

Kiállítóként a részvétel regisztrációhoz kötött, ezért kérünk, hogy ha szeretnél kiállítani az eseményen, akkor írj egy levelet az fotoborze@tripont.hu emailcímre, melyben megjelölöd hány darab asztalra lenne szükséged. Látogatóként pedig kérünk regisztrálj itt, a Tripont esemény aloldalán, hogy megkönnyítsd a dolgunkat, cserébe a regisztráltak között 1 db 28 oldalas Tripont fotókönyvet sorsolunk ki.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...