Ma indul az Olympus nyári pénz-visszatérítési akciója!

Ma, azaz május 15-én indul az Olympus nyári pénz-visszatérítési akciója, ami egészen július 15-ig tart. Az akcióban többféle objektív és OM-D fényképezőgép vesz részt! Íme, a teljes sajtóközlemény, amiben minden részletre fény derül:

Sajtóközlemény

Legyen új kalandokra kész az Olympus prémium fotós felszereléseivel, pénzvisszafizetési akcióval kiegészítve – csak korlátozott ideig!

Hozza ki a lehető legtöbbet a nyárból az OM-D fényképezőgépek és M.ZUIKO DIGITAL objektívek pénzvisszafizetési akciójával!

Az Olympus bemutatja az OM-D fényképezőgépekre és M.ZUIKO DIGITAL objektívekre érvényes nyári akcióját: az ajánlatban szereplő két fényképezőgép és öt objektív 2017. Május 15 és 2017. Július 15 közötti időszakban történő megvásárlása esetén – típustól függően – akár 31.000,- Ft (mindegyik termékből vásárolva összesen 170.000,- Ft) pénzvisszafizetés is igényelhető. A kiválasztott Olympus termékek könnyű súlya és kompakt méretei remek előnyt jelentenek a nyaralás előkészítésekor – a nyári kalandok megörökítésére alkalmas, lélegzetelállító felvételek készítésének lehetősége így a maximális poggyászméret túllépésének kockázata nélkül állhat rendelkezésünkre.

A különleges nyári akcióban a következő Olympus termékek vesznek részt: az OM-D E-M5 Mark II, OM-D E-M10 Mark II különféle változatai, valamint az M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:1.8, M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm 1:3.5 Macro, M.ZUIKO DIGITAL ED 9‑18mm 1:4.0‑5.6, M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8 és M.ZUIKO DIGITAL ED 75‑300mm 1:4.8‑6.7 II objektívek. Regisztráció, valamint a részvételi feltételek és szabályzat a bonus.olympus.eu weboldalon érhető el.

Élvezni a szabad levegőt, a gyönyörű kék eget és a természet frissességét – mi lehetne még ennél is jobb ezen a nyáron? Mit szólna egy nagyszerű pénzvisszafizetés-akcióhoz az OLYMPUS-tól – OM-D fényképezőgépekre és M.ZUIKO DIGITAL objektívekre vonatkozóan? A könnyű, kompakt kivitel által a fotósok szabadon felfedezhetnek és dokumentálhatják kalandjaikat – mindezt tökéletes minőségben.

Az akcióban részt vevő termékekből 2017. Május 15. és 2017. Július 15. között vásárlók jogosulttá válnak az alább felsorolt összegű pénzvisszafizetésre. Az összegek összevonhatók. A pénzvisszafizetés igényét 2017. Augusztus 15-ig be kell nyújtani az Olympusnak, a bonus.olympus.eu weboldalon keresztül. A részvételhez az akcióra érvényes szabályzat és kondíciók megismerése és figyelembe vétele szükséges.

Az akcióban részt vevő OM-D fényképezőgép modellek:

  • OM-D E-M5 Mark II (31.000,- Ft pénzvisszafizetés): Mint a rendkívül népszerű Olympus OM-D sorozat minden tagja, az OM-D E-M5 Mark II is a kiváló gyorsaságra, pontosságra, kreativitásra és képminőségre termett. Az igényes, kreatív fotózás rajongóinak tervezett gépben megtalálható a már komoly hírnevet szerzett 5-tengelyes képstabilizátor rendszer, mely szinte minden bemozdulást kiküszöböl és lehetővé teszi tűéles felvételek – fotók és videók – készítését, akár gyenge fényviszonyok között, valamint kézből is. Az akció ugyancsak érvényes az új E-M5 Mark II 12-100 Kitre, mely a legnagyobb teljesítményt nyújtó képstabilizátor rendszert kínálja a fényképezőgép saját, valamint az M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑100 1:4.0 IS PRO objektív integrált képstabilizátorával együttműködő Sync IS rendszer néven.
  • OM-D E-M10 Mark II (23.000,- Ft pénzvisszafizetés): A mindössze 390g tömegű vázzal büszkélkedő, stílusos fényképezőgép csak a mérlegelésnél számít pehelysúlyúnak. Ergonomikus kivitele, minőségi, fém váza és számos különleges képalkotó funkciója által tökéletes társ lehet a legújabb nyári kalandok során.

Az akcióban részt vevő M.ZUIKO DIGITAL objektívek:

  • M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:1.8 (23.000,- Ft pénzvisszafizetés): Könnyű és elképesztően kompakt objektív nagy, extra-fényerős 1:1.8 rekesszel a kézből, gyenge fények esetén is kiváló eredményt kínáló felvételkészítéshez. Egyedülálló Fast Focus Clutch mechanizmusával a téma és a háttér élessége villámgyorsan váltható. 35mm ekvivalens érték: 34mm.
  • M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm 1:3.5 Macro (15.500,- Ft pénzvisszafizetés): Ez a fix objektív akár 1.25x nagyítást tesz elérhetővé, tiszta, éles képek rögzítésével, gyönyörű háttér-életlenítéssel és finom bokeh-hatás mellett. Rendkívül gyors autofókusz-rendszere által különösen jó választás a nyári természet-makró fotók készítéséhez. 35mm ekvivalens érték: 60mm (2,5x nagyítás).
  • M.ZUIKO DIGITAL ED 9-18mm 1:4.0‑5.6 (31.000,- Ft pénzvisszafizetés): Ez a mindössze 155g, illetve csak 49,5mm hosszú, ultra-nagylátószögű objektív támogatja az OM-D gépek igen gyors AF rendszerét – ezáltal új dimenziókat tár az ambiciózus fotósok elé a könnyed nyári fotós túrák során. 35mm ekvivalens érték: 18-36mm.
  • M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8 (15.500,- Ft pénzvisszafizetés): A fix objektív, mely portréfotózásra termett – a gyors rekesznek köszönhető kiváló mélységélességgel és ragyogó kontraszttal. Ugyancsak remekül alkalmazható kézből kitartott videofelvétel-készítéshez is. 35mm ekvivalens érték: 90mm.
  • M.ZUIKO DIGITAL ED 75-300mm 1:4.8‑6.7 II (31.000,- Ft pénzvisszafizetés): Extrém telefotó teljesítmény a távoli témák közelhozásához. Ez a meglepően kompakt objektív szinte teljesen halk és villámgyors élességállítást tesz lehetővé. 35mm ekvivalens érték: 150-600mm.
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...