Pénzt ad vissza a Nikon, ha most vásárolsz!

Egy magánszemélyeknek szóló promóció keretein belül most nem kevés pénzt spórolhat meg az, aki május 15. és augusztus 22. között vásárolja meg kiszemelt Nikon fényképezőgépét, vagy objektívét – vagy mindkettőt. Határ a csillagos ég, és ha az összes akciós terméket megvásárolná valaki, az összesen 380 000 forintot takarítana meg! Persze, csak játszom a számokkal, de sosem tudni, hátha valaki kedvet kapna.. Alábbi termékek vesznek részt a cashback promócióban (kattints a nagyobb képért):

És íme, a Nikon akciójának szövege, amiből minden további információ kiderül:

Nikon Pénzvisszatérítési Promóció

Promóció időtartama: 2017.május 15.- augusztus 22.
Regisztrációs időszak: 2017.május 15.- szeptember 5.

A promócióban magyarországi magánszemélyek vehetnek részt, akik a promóció teljes időtartam alatt a promócióban részt vevő partnereknél vagy a Nikon web áruházban korlátlan mennyiségű terméket vásárolhatnak.

A promócióban való részvétel menete

A promócióban azok vehetnek részt, akik 2017.05.15. és 2017.08.22. között a Nikon CEE GmbH Magyarországi Fióktelepe által meghirdetett promócióban résztvevő termékeket a promócióban résztvevő partnereknél vásárolnak.

Pénzvisszatérítés menete

A résztvevők a regisztrációjuk alapján garantált pénzvisszatérítést kapnak, amelyet a Nikon CEE GmbH Magyarországi Fióktelepe minden esetben a résztvevő által megadott magyarországi bankszámlaszámra teljesít forint átutalással az igények beérkezését követő maximum 120 napon belül. Az adatok feldolgozása folyamatos, beérkezési sorrendben történik. A vásárlói adatoknak az űrlapon, a számlán, a jótállási jegyen és a termék regisztrációnál megadott adatokkal megegyezőeknek kell lennie!

Mit kell tennie az ügyfélnek a fényképezőgép vásárlás után?

  1. A promóciós weboldalon a www.penzvisszaterites.nikon.hu kitölti a regisztrációs űrlapot (név, lakcím, bank neve, bankszámlaszám, termék neve, gyári száma, vásárlás dátuma), valamint feltölti az oldalra a kitöltött jótállási jegy és a számla másolatát.
  2. Ezt követően a promóciós microsite-on lévő közvetlen linken vagy a nikon.hu oldalon keresztül a Terméktámogatás/Terméktámogatási központ aloldalon új fiókot hoz létre, vagy a meglévő fiókján keresztül regisztrálja az újonnan vásárolt terméket, és ennek során ismét megadja a következő adatait: Vezetéknév, Keresztnév, E-mail cím, Lakcím; termék neve, sorozatszám.

Új fiók létrehozása esetén a Résztvevőnek a regisztrációhoz el kell fogadnia a Szervező adatkezelési szabályzatát is.

A promócióban kizárólag magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel, valamint a magyar hatóságok által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, 18. életévét betöltött magyar állampolgár, cselekvőképes természetes személy vehet részt. A promóciós partnerek nem regisztrálhatnak a promócióban, még vásárlóik nevében, illetve azok helyett sem.

Információ a promócióról: a Promóció hivatalos weboldala részletes információkkal: www.penzvisszaterites.nikon.hu; ügyfélszolgálat: penzvisszaterites@nikon.hu

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...