A Profoto bejelentette a B1X 500 AirTTL fejgenerátoros vakuját

A Profoto épp hogy csak bejelentette legújabb, fejgenerátoros vakurendszerét, a B1X 500 AirTTL-t, de az már meg is vásárolható a márka hazai forgalmazójánál, a Tripont Foto Video Kft.-nél. A Profoto zászlóshajója gyakorlatilag mindenben jobb lett, mint elődje, és ráadásul az Olympus vaskos firmware frissítésének hála már az OM-D E-M1 Mark II-vel is használható. A B1X tehát erősebb fényű lett, erősebb (nagyobb kapacitású) az akkuja, és nőtt a HSS teljesítménytartománya.

A Tripont webshopjában alábbiakat olvashatjuk:

„A B1X a jól ismert B1-hez képest három területen fejlődött: erő, erő és erő! Erősebb model fény, a megszokottnál jóval erősebb akkumulátor, szélesre kiterjesztett HSS teljesítménytartomány.

A B1X nem az a vaku, amivel otthon maradsz! Kalandvágyó fotósoknak tervezték, akik szeretnek kiszakadni a hétköznapokból és felfedezni az igazi világot. A B1X vezeték nélküli, akkumulátoros megoldás, mely szabadságot és rugalmasságot kínál. Végtére is nincs sok fali konnektor a sivatag közepén vagy félúton a hegyen. Automatikus TTL vezérlést kínál, melyet egyszerűen használhatsz a kihívásokkal teli világítási körülmények között is. Ezen felül ott a HSS funkció, mellyel átvehető a teljes irányítás és fényformálás nappali fényben is. Egyszerűen összeszerelhető, így szabadon barangolhatsz és lenyűgöző képeket készíthetsz. Hagyd, hogy a képzeleted szabjon határokat neked és ne az, hogy mennyire hosszú a tápkábel. A B1X megadja neked erő, ott és amikor szükséged van rá.

Gyorsan összeszerelhető. Könnyű használni.

A B1X egy teljesen vezeték nélküli fény, egyszerű és intuitív kezelőfelülettel és egy nagy, könnyen értelmezhető LED kijelzővel. Tehát ahelyett, hogy a kábeleket rugdosnád, keresgélnél az almenükben, lapozgatnád a használati útmutatót, nincs más dolgot, csak a kreativitásra fókuszálnod.

Ragadd meg a pillanatot az AirTTL-el

Megtalálni a helyes expozíciót elsőre kihívás lehet, ha az idő limitált a fénykörülmények pedig folyamatosan változnak. Az AirTTL automatikusan megcsinál neked mindent, te csak célozz és lőj!

Formálj fényt teljes napfényben a HSS-el

Nem számít, hogy mennyire erősen süt a nap, a Profoto HSS (High-Speed Sync.) funkciója lehetővé teszi számodra a magas, 1/8000 záridőt. Győzd le a napot és formáld a fényt kedved szerint akár nagy rekesznyíláson is!

Az akkumulátor, amelyre számíthatsz

A B1X újratölthető lítium-ion akkumulátor megoldása 325 teljes teljesítményű és több tízezer, minimum teljesítményű villanást garantál egy feltöltéssel.

Model fény teljesítménnyel és minőséggel

A nagy teljesítményű LED model fény lehetővé teszi neked, hogy szemügyre vedd a témádra eső fények és árnyékok kapcsolatát. Ezen felül sokszor hasznos lehet gyenge fénykörülmények között, mint fő fény vagy derítő fény.

Fedezd fel a fényformálók adta potenciált

A fotózás lényegében nem más, mint a fény kontrollálása és formálása. A B1X és az OCF fényformálók segítségével könnyen eljuthatsz a kreativitás egy következő szintjére.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...