Tényleg lesz ezüst Pentax K-1, íme a bejelentés!

Csakúgy, mint korábbi modelleknél, a Pentax a K-1 esetében sem hagyja ki az ezüstszínű különkiadást, ami összesen 2000 példányban kerül a világpiacra. Íme, a hivatalos sajtóbejelentés és a gyári termékfotók:

A RICOH COMPANY, LTD. és a RICOH IMAGING COMPANY, LTD. örömmel bejelenti a PENTAX K sorozat csúcs DSLR-jének a különkiadását, a PENTAX K-1 limitált, ezüstszínű változatát, mindössze 2000 példányban világszerte.

A PENTAX K-1 (2016. április óta forgalmazott) 35,9mm x 24mm-es nagy, csúcsteljesítményű CMOS szenzorral, ultra nagy felbontású kb. 36,4 megapixellel, kiváló színvisszaadással és magas érzékenységgel rendelkező digitális tükörreflexes fényképezőgép. Ez a korlátozott példányszámú különkiadás azon fokozott felhasználói igény alapján született, hogy legyen egy váz és markolat is ezüst színben, ami tökéletesen passzol az ezüst FA Limited sorozatú objektívekhez. Ez a kiadás ráadásul egy fém, logóval ellátott vakupapucs fedéllel is rendelkezik. Ezen jellemzők mutatják elhivatottságunkat a legfinomabb részletek iránt és teszik ezt a modellt igazán különlegessé.

Főbb tulajdonságok:

  • Egy magas minőségű ezüstszínű bevonattal ellátott váz és elemtartó markolat, ami tökéletesen illeszkedik az ezüst FA Limited objektívekhez, valamint egy ezüst színű SR jel a fényképezőgép előoldalán.
  • A fém, fénylő vakupapucs fedél Pentax K-1 Limited Silver logóval van ellátva.
  • Két akkumulátor is tartozék, melyek egyidejűleg használhatók a gépvázban és a markolatban.
  • A termék doboza is különleges megjelenést kapott a modell kedvéért.
  • A gépvázon a legutolsó firmware frissítés is megtalálható (ver. 1.41).

Megjegyzés: A gép váz tulajdonságai és specifikációja megegyezik az alapmodellével, kivéve a firmware verziót.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...