Pénzvisszatérítéssel kedveskedik a Nikon, az Olympus és a Pentax!

Nagyon jól járhatnak azok, akik mostanában szeretnék megvásárolni első fotós szettjüket, vagy a már meglévőt fejlesztenék, ugyanis a Nikon, az Olympus és a Pentax egyaránt komoly kedvezményekkel kedveskednek meglévő/leendő ügyfeleiknek! Lássuk, mit kínálnak a gyártók itthoni képviseletei:

Nikon

A Nikon termékenként akár 75 000 Ft-ot is visszaad, ráadásul nincs lekorlátozva a regisztrálható termékek száma sem: „Egy Résztvevő a promóció teljes időtartama alatt korlátlan számú váz és optika vásárlásával vehet részt a promócióban.” – áll az akció weboldalán. A 2018. január 31.-ig tartó promócióban számos dSLR váz, és objektív vásárolható meg komoly kedvezményekkel; ezek listája, és egy teljes körű GYIK itt található.

Olympus

Az Olympus téli cashback (pénzvisszatérítés) akciója során összesen 193 500 forintot spórolhatunk meg, ha a lentebb látható képen szereplő termékek közül választunk. A promóció 2018. január 15.-ig tart, azaz eddig a dátumig kell megvásárolni a kiszemelt termékeket, majd a pénzvisszatérítésre február 15.-ig lehet igényt tartani. Természetesen az Olympus is üzemeltet egy dedikált weboldalt, ahol a részleteket el lehet olvasni, és ahol a már megvásárolt termékeket is regisztrálni lehet.

Kattints!

Pentax

A Pentax is komoly pénzösszegeket fizet vissza azoknak, akik 2018. január 15.-ig K-1, K-70, KP, vagy K-S2 dSLR vázak, illetve bizonyos szettek, vagy objektívek közül választanak: akár 200 000 Ft is a zsebünkben maradhat (illetve visszatalálhat oda)! A részletekről ezen az oldalon olvashatsz.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...