Ha Canon vázat és/vagy objektívet akartál venni, azt most tedd!

A Canonnak van most két olyan akciója, ahol egy rakás pénzt spórolhatunk meg. Az egyikben, ami 2018.02.15.-től tart és 2018.07.31.-ig tart, adott tükörreflexes fényképezőgépek és videokamerák vásárlása esetén választhatunk értékes ajándékok közül: ha EOS 5Ds R, EOS 5Ds, vagy EOS 5D Mark IV vázat veszel, választhatsz mellé díjmentesen vagy egy FOMEI LED WIFI-100D lámpát (lásd majd lentebb), vagy egy Canon Speedlite 430EX III-RT rendszervakut! Ha pedig az új EOS 6D Mark II-t vinnéd haza, akkor vagy egy FOMEI LED BAR 17W lámpát, vagy a már említett Speedlite 430EX III-RT rendszervakut kapod ajándékba.

Akinek inkább videokamerára fáj a foga, az sem marad ajándékok nélkül: az akció keretein belül, ha egy EOS Cinema C100 II-t veszel, akkor vagy egy FOMEI LED WIFI-100D lámpát, vagy egy BP-975 akkut kapsz mellé. Ha a kisebb Canon XC10-es kamerát választanád, akkor sem jársz rosszul, sőt! FOMEI LED WIFI-100D lámpa, vagy egy SanDisk pro CFAST 2.0 kártyaolvasó és egy SanDisk CFAST 2.0 64GB Extreme Pro kártya páros közül választhatsz. A részletekért kattints ide.

A másik promócióban pénzt kapsz vissza a Canontól, ha váz + objektív párost vásárolsz. A visszatérített pénz mennyisége függ a választott objektívtől, így a visszakapott pénz lehet 6000, de akár 305 000 Ft is! A választható gépek közt dSLR és kamera vázak egyaránt szerepelnek, az objektívek sora pedig EF, EF-S és Cine termékekkel van megspékelve. A részletekért kattints ide.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...