Nagyobb LED panellel jelentkezett a Phottix

A Phottix bejelentette a Kali600 névre keresztelt LED panelt, amely filmkészítőknek és fotósoknak egyaránt kínál akár mobil fényforrást is. Az újdonság nagyobb a már ismert Nuada család tagjainál; a gyártó a Kali600-at elsősorban stúdiókba, kihelyezett helyszínekre ajánlja, és felállításukhoz külön állványra lesz szükség (ezt a készüléket már nem lehet kamera/fényképezőgép vakusarujába csúsztatni).

Amint neve is sugallja, a Kali600-ban összesen 600 darab LED dolgozik. Ezek színhőmérsékletét 3200-5600 Kelvin közti értékekre lehet belőni. A fényerővel sincs gond: 3000 Luxot ígér a gyártó. A LED panelt két darab Sony NP típusú akkuról, vagy a helyi hálózatról lehet hajtani (táp adaptert kapunk a termékhez). A gyári csomag részeként kapunk négy darab fényterelő lemezt, diffúzort, valamint vezeték nélküli távvezérlőt, amelynek segítségével a színhőmérsékletet és a fényerőt is szabályozni tudjuk.

A Phottix Kali600 a nagy tavon túl 170 dollárba kerül, és máris megvásárolható. Attól félek, mire elér Magyarországra, megduplázódik az ára.. Több információért látogass el a gyártó honlapjára.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...