Canon EOS 7D Mark III, EOS M5 Mark II és társaik

A canonwatch.com pletykája szerint nem kevesebb mint nyolc (8) új Canon fényképezőgép érkezhet az elkövetkezendő egy évben! A cikk szerzője a nokishita-camera.com értesüléseire alapozza listáját, amelyben a következő fotómasinák vannak felsorolva (köztük – természetesen – az egyszarvú létezésének valószínűségével vetekedő full frame szenzoros MILC):

K424:
A lista élén azonnal az egyszarvú szerepel, azaz a Canon 36 x 24 mm-es lapkával szerelt tükör nélküli rendszerkompaktja. Ebben a gépben lesz WiFi és Bluetooth modul és nyilván ezeken a vezeték nélküli komponenseken keresztül távvezérelhető is lesz okostelefonnal, táblagéppel. A szenzor felbontása 30 MP. Bejelentés: várhatóan 2018 végén, vagy 2019 elején.

K433:
Na, ez már rejtélyesebb. Itt a szerző sem tudja, hogy APS-C, vagy full frame lapkás vázzal van-e dolgunk. Ez is egy tükör nélküli rendszerkompakt lesz WiFi-vel és Bluetooth-szal. 2019-ben materializálódhat.

K436:
Erről azt mesélik, hogy az EOS 80D utódja lesz, szóval APS-C lapkás dSLR váznak néz ki. Szintén WiFi és Bluetooth modulokkal szerelve. Nem tudom, miért tartja fontosnak a forrás, hogy a gép akkuszintjét négy pálcikával jelzik. 2019, „vagy később” esedékes.

K437:
Nagy valószínűséggel ez a kódjelű gép lesz az EOS 7D Mark III, tehát dSLR váz WiFi-vel és Bluetooth-szal. A 2019 vége felé érkező masina akkuszintjét hat pálcikával jelölik..

EC801:
Kompakt fényképezőgépnek tűnik, ráadásul vagy a PowerShot SX740, vagy a G7X III lesz. Ebben is benne lesz mindkét vezeték nélküli modul.

EC804:
Kompakt fényképezőgépnek tűnik, ráadásul a PowerShot G7X III-at feltételezik róla. Ebben is benne lesz mindkét vezeték nélküli modul.

EC805:
Erről nagyon keveset tudni. Azonban nagy valószínűséggel ez is egy kompakt készülék lesz, amiben benne van a WiFi és a Bluetooth is.

EC811:
A lista utolsó szereplője kódjele ellenére nem kompakt gép lesz, hanem MILC: a szerkesztő az EOS M5 Mark II-t látja benne. APS-C méretű szenzor, WiFi és Bluetooth.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...