A 3 Legged Thing megépítette a világ egyik leghosszabb monopodját

Az állványok gyártására specializálódott a 3 Legged Thing bemutatta a világ egyik leghosszabb monopodját, valamint egy nagy teherbírású egylábút és egy stabilizált talpegységet ezekhez a monopodokhoz. A „Trent” névre keresztelt terméket legfeljebb 2 méter hosszúra lehet kihúzni, míg az ötszekciós „Alan” csupán 149 centiméter hosszúságúra nyújtható, de cserébe akár 60 kilogrammot is elbír!

A magas (de nem szőke) „Trent” alumíniumból készül, négyszekciós, és maximum 30 kilogrammot képes stabilan megtartani. A vasgyúró „Alan” szénszálas anyagból készül, azaz rendkívül könnyű szárnysegédje lehet a fotósnak. Alan 0,6 kg-os, míg Trent sem sokkal nehezebb: 0,63 kg-ot nyom. Mindkét állványon alul és felül is lesz 1/4″-os és 3/8”-os menet, így fejet, vagy közvetlenül fényképezőgépet is lehet rájuk csavarni.

A „Docz” névre keresztelt, három lábbal rendelkező stabilizált talprendszer 30 cm-es fesztávval bír, központi gömbegységének köszönhetően állítható a kilengés csillapítása, ami gördülékeny, sima svenkelő mozdulatokat tesz lehetővé. Mindhárom termék augusztustól lesz megvásárolható; Alan 150 dollárba, Trent 80 dollárba, míg Docz 60 dollárba fog kerülni.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...