Akciósak az Olympus professzionális fotós termékei!

Ilyen még nem volt: az Olympus pénzt ad vissza most a professzionális fotós felszerelés után is! És nem is keveset: az akcióban részt vevő objektívek után egyenként 48 000 Ft, míg az OM-D E-M1 Mark II után 64 000 Ft jár vissza! De lássuk a részleteket:

Sajtóközlemény

Az Olympus bemutatja az OM-D E-M1 Mark II-re szabott akcióját: pénzvisszafizetés a fényképezőgépre és M.Zuiko PRO objektívekre is!

2018. Szeptember 1, Hamburg – “A Te utazásod – a mi támogatásunkkal” mottóval indul mától az Olympus pénzvisszafizetés-akciója az OM-D sorozat E-M1 Mark II csúcsmodelljére és szinte mindegyik M.Zuiko PRO objektívre*: a 2019.09.01 és 2019.01.15 közötti akciós időszakban beszerzett E-M1 Mark II fényképezőgéphez 64 000 Ft pénzvisszafizetés igényelhető. Emellett a fényképezőgéppel együtt megvásárolt – legfeljebb három – M.Zuiko PRO objektívhez* egyenként további 48 000 Ft igényelhető – így legfeljebb 208 000 Ft pénzvisszatérítés érhető el.

Ez a korlátozott ideig elérhető akció szinte kihagyhatatlan lehetőséget kínál a profi fotósok és a fotózás iránt rajongók számára egyaránt – mindazoknak, akik most szeretnének váltani a piac leginkább hordozható cserélhető objektíves fényképezőgép-rendszerére.
A résztvevő országok, a regisztráció, valamint a részvételi szabályzat a https://bonus.olympus.eu weboldalon érhető el.

* Kivéve: M.Zuiko Digital ED 7-14mm F2.8 PRO és ED 300mm F4.0 PRO objektívek

Mindazok, akik szeretnének tapasztalatot szerezni a piac leginkább hordozható fényképezőgép-rendszerével, ne hagyják ki ezt az akciót: az Olympus korlátozott ideig elérhető ajánlata akár 208 000 Ft pénzvisszafizetést kínál az E-M1 Mark II OM-D csúcsmodell és legfeljebb három – a lenti felsorolásban megtalálható – M.Zuiko PRO objektív megvásárlásához.

A 2018. Szeptember 1. és 2019. Január 15. között vásárolt alábbi termékekre pénzvisszafizetés igényelhető; a pénzvisszafizetési igény Olympusnak történő elküldési (beérkezési) határideje 2019. Február 15. Az igény benyújtása kizárólag a https://bonus.olympus.eu weboldalon leírtak alapján történhet – a részvételi szabályzat is itt található.

Az akcióban részt vevő OM-D fényképezőgép:

OM-D E-M1 Mark II (64 000,- Ft pénzvisszafizetés): A rendkívül népszerű OM-D sorozat zászlóshajója, melynek tervezését a kivételes sebesség, pontosság és képminőség elérése vezérelte – mindezt egy masszív, ugyanakkor kicsi és könnyű vázban kivitelezve. Nem csak a profi fotósok számára tökéletes eszköz – nagyszerű társra lelhetünk benne, ha 4K filmkészítésre vállalkozunk!

Az akcióban részt vevő M.Zuiko objektívek (csak az E-M1 Mark II megvásárlásával együtt – személyenként legfeljebb három objektív):

M.Zuiko Digital ED 8mm F1.8 Fisheye PRO (48 000,- Ft pénzvisszafizetés): Bővítsd kreatív lehetőségeidet ezzel a nagylátószögű Fisheye objektívvel: a csillagos ég, az építészet, a víz alatti képek és a makró világában ez az objektív egyaránt ideális társat jelenthet a profik és a fotózás iránt rajongók számára is – mindazoknak, akik tovább szeretnének lépni a kreativitás mentén.

M.Zuiko Digital ED 12-40mm F2.8 PRO (48 000,- Ft pénzvisszafizetés): A masszív és könnyű, mindennapos használatra ajánlott objektív tervezése a professzionális fotósok igényeinek szem előtt tartásával történt. A konstans, minden fókusztávolságon F2.8 fényerő és a fejlett technológiai megoldások alkalmazása kiváló képminőséget biztosít a legkülönfélébb fotós stílusok alkalmazásához – szinte a fényviszonyoktól és a távolságtól függetlenül.

M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 PRO (48 000,- Ft pénzvisszafizetés): Egy igazi univerzális objektív mindenféle fotós feladathoz – lenyűgöző, 8,3x zoommal. Belső stabilizátor rendszere a Sync IS által kiválóan együttműködik az Olympus nagyteljesítményű 5-tengelyes képstabilizátorával – így lenyűgözően tiszta képeket örökíthetünk meg akár állvány használata nélkül is. A kis méret és a nagyszerű technológia ötvözetét kínáló objektív legnagyobb nagyítása 0.3x a nagylátószögű- és 0.21x a teleobjektív tartományban (0.6x/0.42x).

M.Zuiko Digital ED 17mm F1.2 PRO (48 000,- Ft pénzvisszafizetés): Az Olympus legjobbja lélegzetelállító teljes portrék készítéséhez! Az extra-nagylátószög a fotósok számára sokoldalú használhatóságot, míg a „Feathered Bokeh” szemet gyönyörködtető mélységet és finom háttér-elmosódást biztosít a felvételek készítéséhez. A legkisebb fókusztávolság mindössze 20 cm, mely az érzelmek hatásos megörökítésének lehetőségét kínálja a közelképeken.

M.Zuiko Digital ED 25mm F1.2 PRO (48 000,- Ft pénzvisszafizetés): Ez a standard fókusztávolságot biztosító fix objektív ideális a fotózás számos területén. A speciális lencsetagok rendszere elképesztő képminőséget kínál széltől-szélig éles részletekkel. A kompakt fókuszrendszernek köszönhetően használója precíz AF-teljesítményre számíthat, mely a természetes szín- és közel körkörös „Feathered Bokeh” hatással kiegészülve kiváló felvételek készítését teszi lehetővé gyenge fényviszonyok esetén is.

M.Zuiko Digital ED 40-150mm F2.8 PRO (48 000,- Ft pénzvisszafizetés): Kifejezetten kicsi és könnyű kialakításával ez az M.Zuiko PRO objektív lenyűgöző hordozhatóságot kínál saját kategóriájában. Gyors autofókuszt és minden gyújtótávolság mellett 50cm legkisebb munkatávolságot kínál – valamint tökéletes jellemzőket az esküvői-, vadvilág- és sportfotózás témájához.

M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO (48 000,- Ft pénzvisszafizetés): Ez a fix objektív az emberi arc arányainak és részleteinek valósághű visszaadása miatt portréfotózáshoz ideális. A szemet gyönyörködtető “Feathered Bokeh” hatás és az F1.2 legnagyobb rekeszérték mellett a profi fotósok a nagypontosságú technológiában, illetve a részletekig menő, gondos tervezésben és kivitelezésben is maximálisan megbízhatnak – így a téma, a modell valódi szépsége biztosan megörökíthető.

Minden Olympus objektív és fényképezőgép ingyenes hat hónapos jótállási idő-hosszabbítással kapható** – ehhez mindössze a MyOlympus online rendszerébe kell regisztrálnunk:
www.my.olympus.eu.

A termékjellemzők bejelentés nélküli változtatásának joga fenntartva. A legfrissebb információk az Olympus weboldalán érhetők el:
www.olympus-europa.com

** A vásárlás helyén érvényes jogok szerinti kötelező jótállási idő meghosszabbítása hat hónappal.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...