Fedezd fel hazánkat az Olympus-szal!

Az Olympus országszerte élményfotózást tervez, aminek során megismerhetjük hazánk legszebb tájait úgy, hogy közben a japán gyártó legütősebb, legfejlettebb tükörnélküli rendszerkompaktjait és objektívjeit élesben, „a vadonban” is kipróbálhatjuk. Az első felfedezőtúra Szilvásváradról indul egy kétnapos workshop keretein belül. A november 10-11. közti rendezvényre itt lehet jelentkezni, a részvételi díj 39 900,- Ft. Idézem a linkelt weboldalon olvasható információkat:

2018. NOVEMBER 10-11 ÉLMÉNYFOTÓZÁS A BÜKKBEN!
(2 napos workshop)

Csatlakozz Te is az Olympus MILC kedvelők egyre népesebb táborához, és fejleszd tudásod az Olympus profi oktatójával!

Próbáld ki a legújabb technikát hazánk legszebb tájain!

Az Olympus szeretettel meghív Téged a Bükk szívében, Szilvásváradon megrendezésre kerülő MILC workshopjára! A workshop-on a modelleket, szállást és félpanziós ellátást az Olympus biztosítja a résztvevőknek a Lipicai Hotelben (3348 Szilvásvárad, Egri út 12. http://www.szilvasvarad-lipicaihotel.hu). A workshopra olyan fotózás iránt érdeklődőket várunk, akik kötöttségek nélkül kipróbálnák a forradalmi tükör nélküli technológiát! Mindegy milyen rendszered van, egy próbát megér! A 2 napos élményfotózás díja mindössze 39.900.- Ft. A workshopon a résztvevőknek lehetőséget biztosítunk az Olympus legújabb MILC vázait és Zuiko objektívjeit a gyakorlatban kipróbálni.

A részleteket jelentkezés után telefonon egyeztetjük az érdeklődőkkel.
>> Részvételi szándékodat itt jelezheted <<

PROGRAM:

2018.11.10 SZOMBAT

09:30-10:00 – Érkezés

10:00-18:00 – Szalajka fotótúra
Egész napos fotótúránkon a Szalajka völgybe látogatunk el, ahol a tudatos komponálás alapvetéseit valamint a harmadolás és mélységélesség szabályait alkalmazva megtanulunk változatos helyzetekben, különböző témákat helyesen fotózni és a fényeket kreatív módon használni. A túra alatt az egész völgyet bejárjuk, a legszebb helyszíneken fotózunk. A túra alatt résztvevőknek lehetőséget biztosítunk az Olympus legújabb MILC vázait és M.Zuiko objektívjeit gyakorlatban kipróbálni.

Főbb állomások:
Pisztrángos tavak
Szikla forrás
Fátyol vízesés
Gloriette tisztás
Istállóskői barlang

Témák:
Tudatos kompozíció a természetfotózásban (természetábrázolás, állatfotózás, vadfotózás)
Miközben gyakoroljuk, hogy milyen helyzetben milyen objektív választás előnyös, megismerkedünk a tudatos komponálás összefüggéseivel is. Közben a vadasparkban a természetfotózás egyik izgalmas ágával, a vadfotózással is megismerkedünk.
Kreatív portré a szabadban (emberábrázolás, kreatív portré fotózás)
Hogyan fotózzunk helyesen portét? Profi modelljeinket a természetben fotózva megismerkedünk a kreatív portré fotózás alapjaival, a modell irányításával, kreatív pózokkal, beállításokkal és legfőképpen: a fények kreatív használatával.
Makro fotózás
Workshopunkon a makro fotózás rejtelmeibe is betekintést nyerünk.

19:00 – Vacsora
A vacsorát követően képértékelés, beszélgetés

2018.11.11 VASÁRNAP

8:00-10:00 – Reggeli

10:00-12:00 – Fotós barangolás a Bükk fennsíkon
A reggeli után a csodálatos Bükk fennsíkra kirándulunk, ahol elmélyedünk a természetfotózás rejtelmeiben.

14:00-17:00 – A Bükk gyöngyszeme: Lillafüred
Fotós túránk utolsó állomása Lillafüred, ahol szintén gyönyörű környezetben gyakorolhatunk és szakmai segítséget is kapunk.

Oktató: Varga Csaba
http://vargacsabafoto.com/

Részvételi szándékodat október 21-ig jelezheted >> itt <<

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...