Praktikus, rendkívül kedvező árú fotós táskák a Vanguardtól

Vanguard Vesta Start 38

A következő táska ismét nagyobb egy mérettel, ráadásul ez, mármint a Vanguard Vesta Start 38, már a hátizsákok családjába tartozik. Ez a hátizsák egy egyszerű formavilágú, jó kiállású, „alap” háti táska, amiről nem ordít, hogy akár drága fotós szettet raktározott el benne tulajdonosa. A Vanguard Vesta Start 38 nem csak belül, hanem kívül is kínál bőven tárolási lehetőségeket.

Már az előlapján is kapásból két zsebet találunk: a fentibe telefonunkat (akár a nagyobb okostelefonok is elférnek benne), iratainkat rakhatjuk – bár ez a zseb is cipzáras, azért érdemes odafigyelni, nehogy a tömött közösségi közlekedési eszközökön illetéktelenek is hozzáférhessenek tartalmához. Közvetlenül alatta található egy hosszabb, azaz mélyebb fach, ahol papír alapú térképet, több csomag zsebkendőt, vagy akár egy kisebb, összecsukható ernyőt is elraktározhatunk.

Oldalzsebekből sincs hiány: az egyik oldalon akár egy literes üdítőitalos palack is elfér (a fölötte található fülekhez meg vagy bajonettel, vagy hevederekkel rögzíthetünk apróságokat), míg a másik oldalon monopodot, vagy akár háromlábat is tárolhatunk. Az állványos oldalon legfeljebb közepes méretű tripodot érdemes elhelyezni.

A Vanguard Vesta Start 38 hátoldala párnázott, két szélén pedig szellőző felületű betétekkel van ellátva, így kevésbé izzadunk bele a viselésébe. Alulra, egy tépőzáras zsebbe az esőköpeny került. A fotós szekció is innen nyílik, így a tolvajoknak nehezebb dolguk akad, ha bepróbálkoznak.

Akár egy 70-200 mm F2.8 riporterzoomal felszerelt, közepes méretű dSLR váz is elfér úgy, hogy mellé még egy rendszervakut és két kisebb objektívet (pl. 85 mm F1.8, 24-70 mm F4) is magunkkal viszünk. Természetesen van külön fiókja a táblagépünknek is, amiből egy legfeljebb 10”-os jöhet velünk.

Legfelül egy különálló részlegbe pakolhatjuk általános jellegű eszközeinket, de akár a szendvicsünket is itt tárolhatjuk el. Ennek a szekciónak tépőzáras az alja, amit ha felnyitunk, közvetlenül hozzáférhetünk a táblagépünkhöz.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...