Új fotós táskák érkeztek a Vanguardtól: a The Heralder 17Z Zoom

A Vanguard fotós táska kollekciója eddig sem volt épp szegényesnek nevezhető, ám most több új modellel bővült a szortiment. Köztük szerepel a The Heralder 17Z Zoom, a The Heralder 46 és a guruló csoda, a The Heralder 51T. Természetesen mindhárom tatyót megmutatom nektek, de most, ebben a posztban a legkisebbel, a The Heralder 17Z Zoommal foglalkozom, amit többféleképpen lehet hordani – de ne szaladjunk ennyire előre.

the_heralder_17z_main.jpgthe_heralder_17z_back.jpgthe_heralder_17z_side.jpg

Mérete szerint (220 x 210 x 320 mm külső, illetve 170 x 170 x 290 mm belső) egy Canon EOS 5D Mark III, illetve Nikon D800 méretű váz egy felcsavart 70-200 mm F2.8-as objektívvel fér el benne kényelmesen (plusz a szokásos fotós sallang, mit memóriakártyák, tartalék akku, vezetékek, töltő stb.). Rengeteg kis zseb, tároló rekesz található kívül és belül egyaránt, ahol a felsorolt kellékeket elhelyezhetjük.

the_heralder_17z_pockets1.jpgthe_heralder_17z_pockets2.jpgthe_heralder_17z_pockets3.jpg

A fényképezőgéphez fentről lehet hozzáférni, tehát a The Heralder 17Z Zoom egy klasszikus top loader („felültöltős”) táska. Azonban a megszokott, viszonylag lassú kicipzározástól eltérően itt a hozzáférés egy pillanat alatt, egy gyors, tépő mozdulattal megoldható a két külön erre a célra kialakított fül segítségével. Ehhez azonban a fő nyílás száját záró cipzárt úgy kell összehúzni, hogy a kocsik a táska hátoldalán találkozzanak.

the_heralder_17z_gyors.jpg

A táska tetejét záró fül belsejében találjuk a memóriakártyák részére kialakított rekeszeket, melyeket egy tépőzáras fedlap zár. A fényképezőgép szekcióját egy az LCD-t védő fül fedi, s alatta egy lyukas, tépőzáras lap található, amin át kell dugni az objektívet, amikor felszerelésünket behelyezzük a táskába. Ez plusz stabilitást és kiesés elleni védelmet nyújt gépünknek. Ha nem a hatalmas 70-200 mm F2.8 objektívvel használjuk a gépet, akkor a táska aljában két obi is elfér egymás mellett – egy szeparátor gondoskodik épségükről.

the_heralder_17z_inner1.jpgthe_heralder_17z_inner2.jpg

Természetesen esővédelem is jár a The Heralder 17Z Zoomhoz, ami annak hátoldalába van elrejtve egy cipzáras zsebbe. A köpönyeg pillanatok alatt ráhúzható a táskára (ami önmaga már eleve vízlepergető anyagból készült), így a fotómasina és az objektív teljes biztonságban van akár szakadó esőben is.

the_heralder_17z_raincover.jpg

A The Heralder 17Z Zoomot válltáskaként, lezseren vállunkról lelógatva, deréktáskaként (derekunkra kötve), illetve „pisztolytáskaként” is viselhetjük. A gyártó természetesen mellékeli az összes szükséges pántot/szíjat, így már egyből, a kicsomagolás után kedvünk szerint hordhatjuk azt.

the_heralder_17z_hord1.jpgthe_heralder_17z_hord2.jpgthe_heralder_17z_hord3.jpg

A Vanguard The Heralder 17Z Zoom bruttó 27 910 forintért vásárolható meg élettartam garanciával a bluechip.hu webáruházában. Ötletes, kényelmes, sok hely van benne és nagyon jó minőségű a cucc, bátran adom neki a „Kedvenc” címet!

kedvenc.gif
Vanguard The Heralder 17Z Zoom

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...