Újabb firmware-ek érkeztek a FujiFilmtől

Frissült a FujiFilm X-T3 és az X-H1 fényképezőgépek, valamint az XF 80 mm F2.8 R LM OIS WR Macro objektív vezérlőszoftvere. Az új szoftvereket mindenképp érdemes feltelepíteni, mert hibajavításokon kívül kibővített funkciókat is kapunk. Ilyen például az X-H1 esetében a korábbi 4 GB-os fájlméret eltörlése filmfelvételkor, a vázba épített és az objektívben található stabilizátor közti együttműködés hatékonyságának növelése, vagy a színhőmérséklet Kelvinben való kijelzése stb.

Az X-T3 alapszoftvere is igen combos lett: az új firmware már lehetővé teszi a 4K HDR videofelvételet Hybrid Log Gammával (HLG), a filmszimulációs és az F-Log párhuzamos kijelzését (felvétel mehet F-Loggal, míg külső kijelzőn a filmszimuláció hatását ellenőrizhetjük), a színhőmérséklet Kelvinben való kijelzését, a legfeljebb 400 Mbps ALL-I adatfolyamot stb.

Az XF 80 mm F2.8 R LM OIS WR Macro objektív esetében az új firmware egy célt szolgál: feltelepítése után a lencserendszer képstabilizátora a vázba építettel együttműködik. A termékek neveire kattintva lehet letölteni az új firmware-eket.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...