A Canon is beszállt az instant fényképezőgépek piacára: íme, a Zoemini S!

Beépített Zink nyomtatóval rendelkezik a Canon legújabb instant fényképezőgépe, a Zoemini S. A 8 MP-es kamerával 2 x 3 hüvelykes nyomatokat készíthetünk, amiket akár matricaként bárhová felragaszthatunk. A Zoemini S optikája körül ráadásul egy körfény is el lett helyezve, ami tökéletes megvilágítást nyújt az önarcképekhez. A készüléket a Canon Mini Print App alkalmazásával (Android és iOS alá érhető el) Bluetooth csatlakozáson keresztül távvezérelni is lehet, a képekre érdekes szűrőhatásokat húzhatunk megosztás előtt. Bővebb információk a termékről itt, illetve az alábbi sajtóközleményben olvashatók.

Sajtóközlemény

Fotózz, nyomtass, és oszd meg szelfijeidet, bárhol is vagy
A Canon Zoemini új termékekkel fényképezhetsz és azonnal nyomtathatsz is

Kreativitásod és a Canon kameranyomtatói minden pillanatot történetté varázsolnak.

A Canon Europe ma bejelenti két instant kameranyomtató, a Canon Zoemini S és a Canon Zoemini C megjelenését. A 2018-ban piacra dobott eredeti Canon Zoemini sikerére alapozó “minden egyben” instant kameranyomtatókkal bárhol könnyen készíthetünk öntapadós instant képeket. A kompakt és könnyű kütyük segítségével spontán megörökíthetjük a vidám pillanatokat. Akár a vásárolgatunk, szülinapot ünneplünk vagy épp zenei fesztiválon tombolunk, a Canon Zoemini S és Canon Zoemini C gazdája másodpercek alatt készíthet és nyomtathat minifotókat 2×3 hüvelykes (5 x 7,6cm) Zink™ öntapadó hátoldalú fotópapírra.

A Canon Zoemini S a legjobb képeinket szép minőségben rögzíti és nyomtatja akár azonnal. 8 megapixeles kamerája van, a szelfizést tükör és világító szelfikarika segíti. A kattintást mobileszközről is működtethetjük, hogy a képen több részlet vagy egy csoport is jól látszódjon. Az ingyenesen letölthető Canon Mini Print (iOS/Android) alkalmazás segítségével a mobileszközökön tárolt képek is nyomtathatók Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és még nyomtatás előtt kreatív szűrőkkel, feliratokkal és keretekkel díszíthetők. A Canon Mini print alkalmazáson keresztül a Zoeminivel készített képeink megoszthatók és tárolhatók a közösségi médiában vagy felhő tárhelyeken, mint Facebook, Instagram, Dropbox, Google Photos.
A Canon Zoemini S kényelmesen hordozható, mert méreténél fogva elfér zsebben vagy kisebb táskában. Három stílusos színben kapható: rózsaarany, matt fekete és gyöngyházfehér.

A Canon Zoemini C egy áramvonalasabb változat, 5 megapixeles kamerával, a szelfikészítést segítő reflextükörrel és egy micro SD-kártyahellyel. Picit másképp működik, nem a mobilalkalmazáshoz kapcsolódik. Négy színben csábítja a tekinteteket: a rózsaszín, sárga, zöld és kék kis készülékek közül választhatunk.

A Canon Zoemini S és a Canon Zoemini C dobozában 10-10 db öntapadó, elkenődés- és szakadásmentes Zink™ fotópapír jár, a pótpapírok 20 vagy 50 darabos csomagban kaphatók majd. Mindkét modell 2019. április 25.-től érhető el a Canon online üzletében és a hivatalos Canon viszonteladóknál.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...