Megújult az Olympus OM-D E-M1X firmware-e és az Olympus Workspace is

Az Olympus OM-D gépcsalád legújabb zászlóshajója, az E-M1X is új vezérlőszoftvernek örvendhet, amit máris letölthetünk az Olympus Digital Camera Updater program segítségével. Ez a frissítés azonban messze nem olyan izgalmas, mint amit az E-M1 Mark II esetében láthattunk ma reggel, hiszen az E-M1X-nél csak az Olympus Workspace nevű képszerkesztő szoftverrel való együttműködésen segít: „Az USB RAW adatszerkesztés funkció sokkal gyorsabb RAW feldolgozást tesz lehetővé Olympus Workspace képszerkesztő szoftverrel történő használat esetén”.

És ha már említettem az Olympus Workspace képszerkesztőjét, hadd említsem azt is, hogy ennek az ingyenes alkalmazásnak is megjelent a legújabb, 1.1-es verziója (innen tölthető le). Az újítás alábbi fejlesztéseket tartalmazza:

  • A Focus Stacking funkció akár 999 Focus Bracketing funkcióval készült felvétel összedolgozásával állíthat elő képet az Olympus Workspace szoftver használatakor
  • Az új “Lighten Composite” funkció a fényképezőgép Live Composite funkciójához hasonló felvételek készítését teszi lehetővé – emellett a Darken Composite funkció is elérhető.
  • A TruePic VIII képprocesszor teljesítményét kiaknázó új funkció, az USB RAW adatszerkesztés jóval gyorsabb RAW feldolgozást biztosít az Olympus Workspace szoftver használatakor
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...