Ezek a fényképezőgépek, kamerák várhatóak a Canontól

A gyártók nem csak az olimpiára, hanem a május végi Photokina szakkiállításra is készülnek, így nem csoda, hogy mindenki gyűjtögeti a „puskaporát”, hogy lehetőleg minél nagyobbat durrantson. A Canon boszorkánykonyhájából például alábbi fényképezőgépek (dSLR, MILC), illetve kamerák bejelentése várható még 2020 nyara előtt:

Canon EOS 1Dx Mark III
A tükörreflexes világnak még messze nincs vége, a Canon új zászlóshajója mindenképp elkészül az olimpiai játékok előtt, hiszen ott már élesben kell bizonyítania.

Canon EOS 90D
A Canon EOS 7D Mark II és az EOS 80D közös utódja lesz nagy valószínűséggel az EOS 90D, ami egy APS-C szenzoros tükrös masina lesz. Mivel nem csak a két, hanem az egy számjegyű vonalakat is helyettesíti, így a Canon nem viccelheti el, muszáj lesz több fronton is nagyot villantania.

Canon EOS RS
A tükörnélküliek világában ez a fotógép lehet majd az EOS 5Ds/R utódja. Egyelőre csak azt lehet róla sejteni, hogy 60 MP fölötti felbontással érkezik, és akár már idén is bejelentheti a Canon (viszont majd csak jövőre kerülhet a boltokba).

Canon EOS RX
Nagysebességű tükörnélküli fényképezőgép, elsősorban sport- és vadfotózásra kiélezve. 2020 első negyedében jöhet a bejelentés, majd az olimpia után kerülhet a boltokba.

Canon EOS M
Már jó ideje nem érkezett semmi újdonság a Canon APS-C lapkás MILC rendszerébe, és továbbra sem lehet tudni semmit az EOS M sorsáról. Lehet, hogy a japánok az EOS 90D mellé betolnak ide is egy meglepetést, de nem fogadnék rá. A fejlesztések a full frame MILC felé mutatnak és a Canon ontja is a pénzt azok fejlesztésébe.

Canon EOS C300 Mark III
A Canon egyik legsikeresebb videokamerája a C300 sorozat, így nem lenne nagy csoda, ha a C300 Mark III bejelentése hamarosan megtörténne. A forrás szerint akár a 8K felbontás sem kizárt, de szerintem a C300 vonal marad a maximum 4K mellett.

Canon EOS C500 Mark II
Na, ez már egy komolyabb vas, itt már reálisabb elvárás a 8K megjelenése, de még itt sem vehető biztosra. A bejelentés akár még idén megtörténhet! (Forrás: canonrumors.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...