Ingyenes fotó workshop lesz a Canonnál és téged is várnak! FRISSÍTVE!

Frissítés: Mindhárom workshopra betelt az összes hely! A nagy érdeklődésre való tekintettel jövőre lesznek még ilyen workshopok!

Október 4-én, azaz jövő hét pénteken (igen, már október lesz!) sok szeretettel vár minden fotós kedvű embert a Canon Magyarország egy ingyenes fotós workshopra, ahol nem csak profi tippeket osztogatnak a szakik, hanem a gyártó legújabb, legdögösebb eszközeit is próbára teheted! A fő téma portréfotózás lesz, és lesznek csinos modellek is! A helyszűke miatt érdemes minél előbb regisztrálni, mégpedig ide kattintva. Idézem a rendezvény facebookos kiírását:

„Érdekel egy ingyenes Canon fotó workshop?

Egy egész levendulamezőt nem ígérhetünk így ősszel, viszont azt igen, hogy ez a gyönyörű lány, Niki lesz a modellünk.

Most bevilágított környezetben kipróbálhatod portré-, enteriőr- és projektfotós tudományodat. Közben megtudhatod gyakorlott szakembereinktől, mi kell a művészi vagy reklámcélú képek tökéletes elkészítéséhez.

A szuper képek készítése közben Bogár Mariann profi fotós hasznos tanácsokkal segít és közben kipróbálhatod a legújabb Canon fotós eszközöket is. Saját géppel is fotózhatsz, ha szeretnél, viszont memóriakártyát mindenképp hozz magaddal!

Három alkalom lesz, várunk szeretettel akár mindre:

  • 2019. október 4., 16.00-19.00 // portréfotós workshop
  • 2019. november 8., 16.00-19.00 // enteriőrfotózási workshop
  • 2019. december 6. 16.00-19.00 // projektfotózás (magazin, plakát, reklám stb.)

Ezen a linken tudsz jelentkezni az ingyenes workshopra. A Facebook event-re jelentkezés nem elég, kérjük itt is tedd meg:
http://bit.ly/canon_workshop

Címünk:

Canon Magyarország
1031, Budapest, Záhony utca 7. / Graphisoft Park, Hx épület”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...